23948sdkhjf

Kruse Smith «debuterer» i Sandefjord: Bygger leiligheter for 400 millioner

Kruse Smith har signert totalentreprisekontrakt med Inter Eiendom om bygging av fire leilighetsbygg sentralt i Sandefjord, til en verdi av 400 millioner kroner.

Leilighetsprosjektene inngår i en større transformasjon og byutviklingsområde i bydel NyByen, hvor Inter Eiendom er en dominerende aktør. De fire byggene vil inneholde i underkant av hundre boenheter, foruten næringslokaler, og kontrakten er blant de største på boligsektoren i byen på mange år.

 

Leilighetsbyggene som Kruse Smith har fått totalentreprisen på strekker seg fra Langes gate 6 til 12 og får sammenhengende parkeringskjeller under den samlede bygningsmassen. Ved bruk av gjennomgående høy kvalitet i byggematerialer og opparbeiding av utomhusområder, skal prosjektene være med å løfte NyByen som boligområde i Sandefjord, opplyser selskapet i en pressemelding.

Ifølge Sandefjords Blad er kontrakten blant de største på boligsektoren i byen på mange år.

– For oss i Kruse Smith er dette et viktig og betydelig prosjekt. Det er første gang vi bygger i Sandefjord, og det er første gang vi bygger for Inter Eiendom, sier Are Tafjord, selskapets distriktssjef i Vestfold-Telemark.

God samspillsfase

Tafjord legger til at selskapet gjennom de siste årene har jobbet målbevisst for å posisjonere seg sterkere i Vestfold-Telemark.

– Kontrakten med Inter Eiendom ser vi på som et resultat av godt markedsarbeid, høy prosjektutviklingskompetanse og ikke minst god samhandling med Intern Eiendom i tidligfase, sier han.

Kruse Smith og Inter Eiendom har jobbet i samspill gjennom et år for å identifisere de beste løsningene og utvikle et best mulig totalprosjekt, til glede for Sandefjord og beboere. Prosjektet er tegnet av PV Arkitekter.

Leilighetsbyggene som Kruse Smith har fått totalentreprisen på strekker seg fra Langes gate 6 til 12. Illustrasjon: Niamo Arkitektur

Den virkelige kunden for entreprenøren er sluttbrukeren

Jan Hansen, daglig leder og hovedaksjonær i Inter Eiendom, sier at de er imponert over hvor mye energi og kraft entreprenøren la i samspillsfasen.

– For oss som utbygger er det svært viktig at entreprenøren tar inn over seg at den virkelige kunden er sluttbrukeren, og at dette blir det sentrale i samspillsfasen. Vi er svært tilfredse med hvordan Kruse Smith identifiserer seg med denne tilnærmingen og positivt bidrar i prosjektutviklingen. Sammen med Kruse Smith har vi skapt et svært godt produkt både for boligkjøpere og næringsdrivende, forteller Hansen.

Arbeidet med å realisere byggene er i gang, og første bygg skal være ferdig og innflyttingsklart juni 2023. Hele prosjektet på fire bygg skal være ferdig og overlevert våren 2024.

Opphav og kilder: Kruse Smith

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078