23948sdkhjf

Tips fra redaktøren: Kjære leser, har du ti minutter og en kopp kaffe? Slik åpner du +pluss-sakene

Som abonnent på TransportMagasinet og AnleggsMagasinet på papir, har du nå inkludert tilgang til å lese artiklene fra bladene også på Tungt.no, og etter hvert også mye av vårt store arkiv. Bruksanvisning følger.

TUNGT PÅ 1, 2… 10: For deg som alt er bladabonnent er digitalabonnementet «gratis» – dvs. det koster ikke noe ekstra.

Det du trenger å gjøre er kun å AKTIVERE tilgangen på Tungt.no – og da bruker du:

 • Telefonnummer (alternativt kundenummer)
 • Postnummer
 • Emailadresse

Slik aktiverer du tilgangen din på 10 trinn:

 1. Gå til nettstedet www.tungt.no på din smarttelefon, nettbrett eller datamaskin
 2. Trykk på en artiklene du finner på forsiden merket +PLUSS (for deg som leser dette her på Tungt – trykk her og gå rett til punkt 6.)
 3. Litt nede i artikkelen trykker du på en grønn knapp med «Se abonnementer»
 4. Du kommer da til abonnementsoversikten. Se etter boks med «Allerede abonnent?». Her finner du «Aktiver abonnement» i blått nederst og trykk på denne teksten.

Tips: Nederste av tre bokser på mobil, boks til høyre på PC.

 1. Du kommer da til siden Aktiver abonnement, hvor du skal bruke valg nummer 2 som er «Aktiver med mobilnummer», trykk på den.
 2. Her er det tre felt hvor du skal legge inn
 • Ditt telefonnummer
 • Ditt postnummer
 • Din emailadresse

Trykk så på den blå knappen «Aktiver»

 1. Nå er sjansen faktisk stor for at du ikke har tastet inn riktig, og at det da kommer opp en rød feilmelding, hvor det også står nummer til service telefon, eller servicetelefon som det gjerne skrives.

9 av 10 telefonhenvendelser skyldes brukerfeil...

På det servicenummeret, mellom 08.00 og 16.00, treffer du Ronny, en rolig kar som kan fikse dette for deg. Men Ronny sier også «9 av 10 telefonhenvendelser skyldes brukerfeil».

Tips: Så mens du venter på å få tak i Ronny, prøv å taste inn telefon, post og email en gang til – kan godt hende det ordner seg.

 1. Det er også en viss sjanse for at det kommer opp en blå boks som sier at abonnementet allerede er aktivert. Da har du antagelig allerede gjort det (og glemt det) – og har allerede fått en bekreftelsesmail med brukernavn og passord, samt en aktiveringsmail du må svare på. Se punkt 9.
 2. Når saken løser seg på den ene eller andre måten, vil du altså motta en email med ditt personlige brukernavn og passord – og en mail som ber om at du bekrefter abonnementet, gjør det.

TIPS! Disse mailene kommer med en gang, men det er også betydelig sjanse for at de havner i søppelpost/spamfilter. Sjekk gjerne søppelpost før du ringer servicetelefon (smiley).

Tips 2. Lagre gjerne brukernavn og passord et lurt sted til neste gang du skal logge inn. Merk at du også kan redigere passord når du først er innlogget.

 1. VIKTIG – bruk innlogging via det lille hodet øverst til høyre på skjermen. Her skal du taste inn brukernavn og passord for å få tilgang til alle artikler som er merket med +PLUSS

Siste tips. Brukernavn på vårt system er ikke det samme som din emailadresse. Glemmer du brukernavn/passord, er det mulig å trykke på knappen «Glemt passord?».

Og sjekk selvsagt søppelposten denne gangen også, før du ringer Ronny.

Kilde: Tungt.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063