23948sdkhjf

Stangeland-gruppen kjøper 70 biler fra Volvo og Scania

Verdien på rammeavtalene med de to svenske merkene er ca. 100 millioner kroner.

Samarbeidet med Scania og Volvo betyr at Stangeland er tett på utviklingen i storbilbransjen. Det handler ikke minst om miljø, bærekraft og forbruk av drivstoff.

Les også: Risa Gruppens Rental.one satser stort på lastebiler

- Målsettingen er å være en ledende aktør innen våre satsingsområder. Det gjelder miljø, drivstoff, driftskostnader, effektivitet og til enhver tid den mest moderne arbeidsplass for sjåførene. Disse kontraktene styrker vår posisjon, sier konsernsjef Olav Stangeland i Stangelandgruppen i en pressemedling i formiddag.

Fordelt på ulike selskaper i gruppen

Avtalene er fordelt på ulike selskaper i gruppen: Stangeland Maskin AS, Crane Norway Group AS, SR Group AS, Rogaland Gjenvinning AS, Kolnes Maskin AS og Birkeland AS med flere underselskaper.

 - Avtalen gir oss en forutsigbarhet som er viktig, det sikrer oss en levering og det er enkelt og greit for oss å bestille, sier Bjørn Røstad hos SR Group AS.

Det er snakk om dumperbiler 6x4 – 8x4 – 6x6, trekkvogner, krokbiler, kranbiler og containerbiler for virksomhetene, som i dag disponerer til sammen cirka 450 kjøretøy. 

Minst mulig nedetid

- Vi er opptatt av et godt samarbeid med leverandørene som gir oss prioritet på service og verksted, slik at bilene har minst mulig nedetid, sier maskin- og transportsjef Kjell Arild Egeland i Stangeland.

- For oss i Crane Norway som har nedslagsfelt over hele Norge, gir avtalen oss tilgjengelig landsdekkende service som igjen gir våre kunder forutsigbarhet og en trygg samarbeidspartner, sier Birger Lea.

For Arild Netland i Norsk Scania er avtalen med Stangelandgruppen meget viktig.
- Stangeland-gruppen er opptatt av å ha det beste, både når det gjelder miljø, teknologi og effektivitet, og er et forbilde i bransjen, sier Netland som foretrekker å kalle rammeavtalen for en samarbeidsavtale.

Viktig er også avtalen for Trucknor Rogaland på vegne av Volvo. 
- For oss betyr dette mye, både når det gjelder nybilsalg og etter marked. Å standardisere samarbeidet gir forutsigbarhet, og gjør partnerskapet vårt både enklere og bedre, sier Trucknors Ståle Jensen.

Opphav og kilder: Pressemelding Stangelandgruppen

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11