23948sdkhjf

Håkonsen og Sukke Landskapsentreprenør AS er solgt til Sverige

24. november i år fikk Tønsberg-selskapet en ny industriell partner, og er nå blitt en del av Green Landscaping Group AB.

Håkonsen og Sukke Landskapsentreprenør AS ble den 25. november solgt til Sverige.

Roar Håkonsen og Brede Sukke startet Håkonsen og  Sukke Landskapsentreprenør AS (HSL) i 2008, og i mars 2012 kom Tommy Lier inn som medeier i selskapet. Fra januar 2009 og frem til i dag har HSL hatt en sterk utvikling i bransjen lokalt, og de har nå 90  medarbeidere og omsetter for cirka 170 millioner kroner.

Ble nr 2 i verden på intensjonsavtale - Dette skulle vi bare ha!

Green Landscaping Group AB kjøpte forøvrig også opp Oveland Utemiljø i Froland i fjor og i mai kjøpte de opp EF Drift AS i Oslo.

- Salg av HSL har ikke vært diskutert eller tenkt på før Green tok kontakt, men vi fikk et godt inntrykk av Green-konsernet og deres visjoner for drift og videre utvikling av selskapet. De gir oss muligheten til å fortsette med det vi gjør i dag, men med en enda mer robust og kompetent eiermodell, sier Roar Håkonsen, Brede Sukke og Tommy Lier i en pressemelding.

HSL, som er et rendyrket anleggsgartnerfirma, har base i Tønsberg og prosjektene som selskapet har gjennomført i samarebeid med sine kunder har i mange år vært godt synlige i Vestfold.

Kilde: Håkonsen og Sukke Landskapsentreprenør / NAML Nytt / Green Landscaping Group

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094