23948sdkhjf

Consto skal bygge 65 nye boliger i Drammen

Consto har signert kontrakt på ca. 315 millioner kroner om bygging av trinn to ved boligprosjektet Proffen Hageby på Gulskogen i Drammen.

Consto Øst og Professor Smiths Hage Utvikling har signert kontrakten som omfatter 65 boenheter fordelt på 22 byhus og 43 leiligheter på det gamle industriområdet på Sundland.

 

Professor Smiths Hage Utvikling AS er et selskap eid av Bane Nor Eiendom AS. Prosjektet gjennomføres i en samspillsentreprise, og kontraktens størrelse er på om lag 315 millioner kroner. Consto Øst startet byggearbeidene i oktober, og prosjektet er planlagt ferdig høsten 2023, opplyser Consto i en pressemelding.

Les også: Consto Øst skal bygge 11 boligblokker i Bærum

Del av større utbygg på gammelt industriområde

Prosjektet er trinn 2 av en større planlagt utbygging for Bane Nor Eiendom AS på det gamle industriområdet på Sundland i Drammen. Prosjektet inneholder en større parkeringskjeller, som også skal dekke parkeringsplasser for beboere i første byggetrinn, som er ferdigstilt, samt byggetrinn 3.

Kjelleren skal plasstøpes og råbygget utføres i prefab. Fasader vil i hovedsak utføres i tegl. Arkitekt er Lof Arkitekter, og har utviklet tre interiørkonsepter som kjøperne kan velge mellom.

– Bane Nor Eiendom er en stor aktør i nasjonal sammenheng, og vi takker for tilliten vi har fått. Vi er godt fornøyde med å få bidra til den videre utviklingen av denne bydelen, sier daglig leder i Consto Øst, Bjørn Breian.

Opphav og kilder: Consto

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047