23948sdkhjf

Bring etablerer sitt tredje fullautomatiserte lager

Bring skal etablere sin tredje fulfillmentløsning «Shelfless», denne gang i Køge utenfor København. Kjernen i anlegget blir en AutoStore med 48.000 kasser og 70 roboter som skal leveres av Swisslog.

Tidligere i år tok Bring i bruk sin første Shelfless på Berger utenfor Oslo og i mars tas et tilsvarende anlegg i bruk utenfor Stockholm.

 

De tre fulfillmentløsningene er resultatet av Brings satsing i Norden for både kunne håndtere den kraftige veksten i netthandelen og imøtekomme kundenes ønske om raskere og grønnere pakkeleveranser. Med Shelfless kan nettbutikkene fokusere på å selge mens Bring sørger for alt det logistiske, inkludert leveranse til kundene.

Les også: Posten gjør storsatsing i ny løsning for netthandel

Les også: AutoStore i matchende Bring-farge

Rickard Slettmyr, ansvarlig for etableringen av Shelfless i Norden, forteller at de også på det nye helautomatiserte lageret i Køge vil bruke en AutoStore-løsning fra Brings automasjonspartner Swisslog. De fleste leveransene vil skje med CO2-nøytrale kjøretøy, og ifølge Bring i Danmark vil to millioner dansker motta grønne leveranser samme dag som varen er bestilt og kjøpt på nett.

Leveransen til Bring Shelfless Køge vil bestå av en AutoStore med 48.000 kasser, 70 R5 redline-roboter, 18 porter med pick-to-light-teknologi og Swisslogs SynQ AutoStore Software. Illustrasjon: Swisslog

Femårig rammeavtale med Swisslog

I begynnelsen av inneværende år inngikk Bring en femårig avtale med Swisslog som innebærer at de skal levere alle AutoStore-løsninger til Brings nordiske anlegg.

Leveransen til Bring Shelfless Køge vil bestå av en AutoStore med 48.000 kasser, 70 R5 redline-roboter, 18 porter med pick-to-light-teknologi og Swisslogs SynQ AutoStore Software.

Kilde: Swisslog, Bring

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094