23948sdkhjf

Bravida har signert sin sjette kontrakt med nye SUS

Bravida Norge AS har signert kontrakten for del to av elektrisk anlegg i bygg 11 på nye Stavanger universitetssykehus. Avtalens verdi er nær 67,5 millioner kroner (inkl. mva).

Med dette har Bravida vunnet sin sjette kontrakt ved nye SUS med en samlet verdi på over 650 millioner kroner (inkl. mva).

 

Utvidelsen omfatter arealer på 20.000 kvm i tillegg til de vel 100.000 kvm som allerede er under arbeid. Bygg 11, behandlingsbygget, vil inneholde tunge funksjoner som stråleterapi, bildediagnostikk og PET/nukleærmedisin etc., opplyser Bravida i en pressemelding.

Komplette elkraft og teletekniske installasjoner

Selskapet skal levere komplette elkraft og teletekniske installasjoner til tilleggsdelen av det store behandlingsbygget, samt utendørs installasjoner i tilhørende gårdsrom. Dette omfatter føringsveier, hoved- og underfordelinger samt alt kursopplegg for elkraft og teleinstallasjoner. Arbeidet inkluderer også montasjeansvar for tverrgående utstyrsleveranser for pasientkanaler, belysningsutstyr, brannalarmanlegg, pasientsignal og byggautomatisering med romkontroll.

Bravida regner med å starte arbeidene i mai 2022. Elektrokontrakten vil gi arbeid til 15-20 personer de neste to årene fram til sykehuset etter planen skal stå ferdig i 2024.

Uniform installasjon i hele bygningsmassen

Selskapet opplyser å ha fokus på bærekraft i prosjektgjennomføringen på SUS. Prosjektene er heldigitale og det fokuseres på prefabrikkerte løsninger for å effektivisere prosjektgjennomføringen.

– Utvidelsen medfører at vi skal levere elektrisk anlegg til hele det nye sykehuset hvor vi nå kan sørge for en uniform installasjon i hele bygningsmassen. Videre ser vi også muligheter for at vi kan ansette flere dyktige medarbeidere fra lærlinger til erfarne elektrikere, sier Jone Vold, prosjektleder for installasjonene på Stavanger universitetssykehus i Bravida Norge.

Opphav og kilder: Bravida

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078