23948sdkhjf

Volvo Maskin: Fakturerte 1275 maskiner i 2021

Landets største importør av anleggsmaskiner opplevde god aktivitet gjennom fjoråret og solgte langt høyere enn antall fakturerte - sånt blir det rekordhøy ordrereserve av.

Administrerene direktør i Volvo Maskin, Arne Knaben og salgsdirektør David Kristianslund oppsummerer året 2021 slik: 

- Det har vært god aktivitet hos våre kunder og 2021 ble nok et godt år for Volvo Maskin.

Blant Volvos bestselgere finner vi flere gjenganere, blant annet ECR145EL og ECR235EL for beltegravere, EWR150E for hjulgravere, L90H og L110H for hjullastere. 

- Faktisk er også de elektriske kompaktmaskinene L25 Electric og ECR25 Electric blant bestselgerne, forklarer David Krisitanslund.


Bilde over: Arne Knaben, administerende direktør og David Kristianslund, salgsdirektør i Volvo Maskin. Foto: Fredrik Saugstad

1275 fakturerte maskiner

Omsetningstallet er det for tidlig å si noe om enda, siden Volvo Maskin er en del av et børsnotert selskap, men de fakturerte totalt 1275 maskiner.

- Salget var langt høyere, så vi går inn i 2022 med en rekordhøy ordrereserve. 

Pandemi-utfordringen

- Tross pandemi må vi si at det meste har gått bedre enn forventet. Vi har både vært heldige, og våre medarbeidere har vært forsiktige slik at vi har unngått nedstengning eller problemer i noen av våre verksteder.

Lengre leveringstider

- Men som i de fleste bransjer har vi har merket utfordringer i hele leverandørkjeden som har ført til lengre leveringstider samt forsinkelser på en del maskiner, i tillegg til betydelige prisøkninger fra våre leverandører.

Gode utsikter

- De fleste av våre kunder har mye å gjøre framover, så vi er optimister og har tro på videre vekst i 2022, avslutter Arne og David.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078