23948sdkhjf

Cramo: Nok et år med rekordhøye investeringer - og nå ny salgssjef

For andre år på rad kan utleieselskapet melde om investeringsrekord i maskiner og utstyr og den 4. januar tiltrådte Thomas Magnussen som ny salgssjef i Cramo med ansvar for Stor-Oslo.

- Det er gøy å kunne si at vi dobler ekspansjonsinvesteringene for andre år på rad. Ikke bare fikk vi inn rekordmye nytt utstyr i 2021, men det kommer altså enda mer i 2022, og det kommer kundene til gode, forteller produktdirektør Roy Lund.

- I 2021 fikk vi inn byggmaskiner i alle kategorier, flere hundre nye brakker og letthus og over 600 lifter, heiser og teleskoptrucker. Det meste av dette utstyret er allerede ute hos kunder, og vi har fått mye gode tilbakemeldinger.


Bilde over: Produktdirektør Roy Lund i Cramo AS, lover større investeringer på maskin. De har blant annet allerede bestilt over 120 anleggsmaskiner og 500 lifter. Foto: Cramo

I år blir det enda mer lover han. Blant annet kommer elektriske minigravere, hjullastere, dumpere, teleskoptrucker og lifter. Med på laget får han den nye salgssjefen Thomas.

Ny salgssjef Stor-Oslo

4. januar i år tiltrådte Thomas Magnussen som ny salgssjef i Cramo med ansvar for Stor-Oslo. Thomas er 38 år, har lang fartstid fra byggevarebransjen og kommer nå fra stilling som Salgssjef i Linde Gas AS.

Cramo AS omsatte for 618 millioner i 2020.

- Jeg er svært glad for å ha kommet inn i et meget fremoverlent selskap som satser for fullt med tanke på nyinvesteringer og spesielt digitaliseringstjenester for å gjøre arbeidsdagen enklere for våre kunder. Med meg på laget har jeg selgere med lang erfaring og høy kompetanse, og jeg gleder meg til oppgaven og veien videre, sier Magnussen.

Regionsdirektør Henning Hugger sier: - Jeg er veldig fornøyd med å få Thomas inn i teamet vårt, og med et fulltallig salgteam er jeg bare positiv til utviklingen i selskapet fremover.

Opphav og kilder: Cramo AS

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Linda fra Lillehammer: - Det er veldig godt å ha ålreite og snille kollegaer
BGG Entreprenør: Første tippsemien får oppmerksomhet
SSB sier "færre lastebiler år for år i Norge" - men, hva sier OFV da? Det er en nyttig nyanse!
Tilsynet varsler stans av ØB Groups oppkjøp av Betongvarer
Håndplukker fremtidige sjåfører - NAV og NLF med fellesrekruttering
I hjulet: Dette kjøretøyet har motor i felgene
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109