23948sdkhjf

Magnus Asbjørnsen skal selge inn Dachser på Sør- og Vestlandet

Magnus Asbjørnsen har tiltrådt som Sales Manager, European Logistics på det nye kontoret til Dachser Norway i Kristiansand.

På tampen av fjoråret ble det kjent at Dachser etablerer et salgskontor i Kristiansand. Nå er salgssjefen på plass.

3. januar tiltrådte Magnus Asbjørnsen (48) stillingen som Sales Manager, European Logistics på det nye kontoret. Han har mer enn 25 års erfaring innen salg og ledelse og kommer senest fra Schenker, der han tidligere har innehatt stillinger som Key Account Manager og Transport Consultant i seks år.

– Med sin mangeårige erfaring innen salg og ledelse og sin sterke sans for strategi, kommer Magnus til å bli et sterkt kort i salgsorganisasjonen vår, uttaler Armend Krasniqi, daglig leder i Dachser Norway AS.

Vekst på Sør- og Vestlandet

Ifølge Dachser gjenspeiler ansettelsen av Asbjørnsen selskapets vekstplaner og mål om å tiltrekke seg nye kunder på Sør- og Vestlandet.

– Jeg er overbevist om at vi med Magnus i teamet vårt vil kunne styrke tilstedeværelsen i veitransporten for stykkgods, sier Krasniqi. Han legger til at det nye salgskontoret gjør det mulig for selskapet å tilby kundene i Kristiansand, Stavanger og Haugesund enda mer skreddersydde import- og eksporttjenester og dermed lettere tilgang til Europa.

Kilde: Dachser Norway

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.063