23948sdkhjf

Recover kjøper Høytrykk og Vedlikeholdservice AS

Oppkjøpet er en del av Recovers strategi om å styrke seg innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Norge,

OPPKJØP: Høytrykk og Vedlikeholdservice AS er en lokal aktør for spesialtjenester innen vann og avløp med åtte ansatte og en omsetning på over 16 millioner kroner 2021. Selskapet har hovedkontor på Torp ved Greåker.

Recover melder at oppkjøpet vil gi en strategisk tilstedeværelse i Sarpsborg, Fredrikstad og omegn, og at bedriften blir drevet videre under eget navn som et datterselskap av Recover Norge.

- Gjennom oppkjøpet styrker vi oss innen vann- og avløpstekniske tjenester i Norge. øytrykk og Vedlikeholdservice AS har levert gode resultater over lang tid. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover, sier CEO for Recover Norge, Vegar Kristoffersen.

Recover oppgir å være markedsleder i Norden på skadebegrensning og miljøteknikk og leverer tjenester til forsikringsselskaper, næringsliv og forbrukere. Recover ble etablert som en frittstående virksomhet for ni år siden, og har tredoblet inntektene siden. Selskapet har nå ca. 3000 ansatte fordelt på over 100 avdelinger over hele Norden.

Kilde: Pressemelding fra Recover

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079