23948sdkhjf

Erik Schjerven blir salgssjef for Komatsu Finance i Norden

Den Nordiske lanseringen fant først sted i oktober i Sverige, og nå lanseres konseptet i Norge.

Komatsu Finance er en del av Komatsu konsernet, og sammen med BNP Paribas Leasing Solutions vil Komatsu Finance tilby skreddersydde, konkurransedyktige og eksklusive finansieringsløsninger for kunder i Norden.

- Dette er en langsiktig satsting hvor hovedmålet er å gi nordiske Komatsu-kunder trygghet og fordelaktige investeringsvilkår, sier Johan Appelros som er salgssjef i Komatsu Finance i Norden i en pressemelding.

I forbindelse med lanseringen i Norge har Komatsu Finance ansatt Erik Schjerven som blir salgssjef i Norge. Erik er dedikert til Komatsu sine kunder.

- Vi gleder oss til å kunne tilby Komatsu sine kunder konkurransedyktige og fleksible finansieringsløsninger, og vil være en aktiv, rådgivende samarbeidspartner i en bransje vi kjenner godt, sier den motiverte salgssjefen i Norge.

Komatsu Finance vil markedsføre seg sammen med Hesselberg som blant annet er eier av Komatsu- agenturet for anleggsmaskiner i Norge. Komatsu Finance vil være med på messer og kundebesøk utover våren hvor det vil komme eksklusive finansieringstilbud og -løsninger for Komatsu kunder.

- Hesselberg ser frem til å kunne tilby meget konkurransedyktige finansieringsløsninger for våre kunder. Komatsu har sørget for at Norge har god tilgang på maskiner, så vi er veldig fornøyde med å kunne tilby dette til våre gamle og nye kunder, sier administrerende direktør i Hesselberg Maskin AS, Odd Sund.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Hesselberg

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109