23948sdkhjf

Erik Schjerven blir salgssjef for Komatsu Finance i Norden

Den Nordiske lanseringen fant først sted i oktober i Sverige, og nå lanseres konseptet i Norge.

Komatsu Finance er en del av Komatsu konsernet, og sammen med BNP Paribas Leasing Solutions vil Komatsu Finance tilby skreddersydde, konkurransedyktige og eksklusive finansieringsløsninger for kunder i Norden.

- Dette er en langsiktig satsting hvor hovedmålet er å gi nordiske Komatsu-kunder trygghet og fordelaktige investeringsvilkår, sier Johan Appelros som er salgssjef i Komatsu Finance i Norden i en pressemelding.

I forbindelse med lanseringen i Norge har Komatsu Finance ansatt Erik Schjerven som blir salgssjef i Norge. Erik er dedikert til Komatsu sine kunder.

- Vi gleder oss til å kunne tilby Komatsu sine kunder konkurransedyktige og fleksible finansieringsløsninger, og vil være en aktiv, rådgivende samarbeidspartner i en bransje vi kjenner godt, sier den motiverte salgssjefen i Norge.

Komatsu Finance vil markedsføre seg sammen med Hesselberg som blant annet er eier av Komatsu- agenturet for anleggsmaskiner i Norge. Komatsu Finance vil være med på messer og kundebesøk utover våren hvor det vil komme eksklusive finansieringstilbud og -løsninger for Komatsu kunder.

- Hesselberg ser frem til å kunne tilby meget konkurransedyktige finansieringsløsninger for våre kunder. Komatsu har sørget for at Norge har god tilgang på maskiner, så vi er veldig fornøyde med å kunne tilby dette til våre gamle og nye kunder, sier administrerende direktør i Hesselberg Maskin AS, Odd Sund.

Opphav: Pressemelding fra Hesselberg

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Lars fra Lillehammer: - Jeg storkoser meg bak rattet i bilen og spakene på krana
E-Trans med fem nye Scania: - Tungt terreng og tung last krever sterke trekkvogner
Jan Ove Halsøy: Bransjens våpendrager
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Nok en driftskontrakt utlyst, nå i Nordfjord
Kronerulling: Historien om de norske bankbussene
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.093