23948sdkhjf

Helthjem satser ytterligere på C2C og gjenbruk

I dag er Helthjem tilgjengelig hos sirkulærpartnere som Tise og Bookis. Nå integreres tjenesten også med FINN Torget som har Norges største bruktmarkedsplass.

SIRKULÆRØKONOMI OG C2C: Helthjem løfter satsingen på gjenbruk og levering mellom privatpersoner. FINN Torget blir en del av løsningen.

Helthjem representerer det landsdekkende nettverket av avisbud som daglig leverer over 1,3 million aviser, magasiner, bøker og småpakker over hele landet. Schibsted, Amedia og Polaris står bak nettverket som også har hatt en stor vekst i levering mellom privatpersoner. Etter oppstarten av denne C2C-tjenesten i 2018 har disse volumene økt til nesten to millioner sendinger årlig, opplyser Helthjem i en pressemelding.

– Dette er en del av et nytt forbrukermønster. Vi merker et sterkt ønske om å handle mer bærekraftig, sier Anne-Stine Talseth, ansvarlig for konsumenttjenester i Helthjem.

Les også: Rett vest (Vestby, da) for Helthjem!

Integreres med FINN Torget

Helthjem styrker nå satsingen på gjenbruk og Mari Hordvei Mjåset er ansatt som ny produkteier.

– Å legge til rette for sirkulærøkonomi og å bidra til det grønne skiftet er en givende oppgave, og jeg gleder meg til å utvikle tjenesten videre, sier Mjåset, som kommer fra Redd Barna hvor hun jobbet som seksjonsleder med ansvar for lojaliteten til faste givere.

I dag er Helthjem tilgjengelig hos sirkulærpartnere som Tise og Bookis. Nå integreres de også med FINN Torget, som har Norges største bruktmarkedsplass.

– Dette blir veldig bra. Vi vet at folk har lyst til å gjøre mer bærekraftige valg når man handler, og at vi nå blir tilgjengelig på Norges største bruktmarkedsplass er et veldig nødvendig løft, uttaler Talseth i pressemeldingen.

90 prosent bruker tjenesten til å kjøpe og selge brukt

Helthjem er Norges største aktør på området, og sendte i fjor 1,85 millioner pakker mellom privatpersoner. Ifølge en undersøkelse bruker 90 prosent tjenesten til å kjøpe og selge brukt.

– Undersøkelsen viste at det er avgjørende at tjenesten ikke oppleves som vanskelig, og derfor er dette vårt hovedfokus, sier Talseth.

Opphav og kilder: Helthjem

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078