23948sdkhjf

Posten og Bring får landets største lekekasse

Lekekassen, landets største leketøysbutikk på nett, har valgt Posten og Bring som nordisk distribusjonspartner de neste fem årene.

Lekekassen i Grimstad har vokst kraftig de siste årene. Nå satser selskapet på vekst i Sverige og Danmark og styrke posisjonen som nummer én på leketøy på nett i Norge.

Lekekassen ble etablert i 1945 av familien Skalleberg i Grimstad. Selskapet opererte utelukkende med fysiske butikker frem til 2013. Nettbutikken oppnådde i 2020 en omsetning på 545 millioner kroner og et driftsresultatet på 94 millioner kroner. I juni i fjor ble det kjent at Europris kjøpte 67 prosent av aksjene i Lekekassen Holding for 501 millioner kroner.

Fokus på omstilling og endringsdyktighet

I valget av ny distribusjonspartner har Lekekassen vært opptatt av konkrete planer og aktiviteter når det gjelder miljø, tjenesteutvikling, leveransekvalitet og innovasjon generelt, opplyser Posten i en pressemelding.

– Vi oppfatter Posten og Bring som en solid og profesjonell og samarbeidspartner. Under pandemien har Lekekassen vært avhengig av hurtige og vellykkede omstillinger på grunn av rask og kraftig vekst i netthandelsvolumene, sier Severin Baugstø Hanssen, COO i Lekekassen Holding AS. – Omstilling og endringsdyktighet vil også bli viktig i tiden fremover, og vi ser frem til å utvikle samarbeidet vårt med Posten og Bring de kommende årene, fortsetter Hanssen.

Kilde: Posten, NTB, Europris

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125