23948sdkhjf

Isachsen: Har allerede inne 80 prosent av budsjettert omsetning for 2022

Etter en periode med svak ordretilgang peker pilene i riktig retning for Isachsen Anlegg.

GIKK TUNGT, HAR SNUDD: Isachsen Anlegg har allerede i år oppnådd 80 prosent av sin budsjetterte omsetning for 2022, om man ser på signerte kontrakter.

Selv om ikke årsresultatet på 6,6 millioner kroner av en omsetning på 1,13 milliarder kroner i 2021 er spesielt sterkt, har selskapet brukt året på å bygge opp likviditeten, forteller daglig leder Anders Høiback til byggeindustrien.no.

I 2020 slet Isachsen i motbakke og måtte nedbemanne med drøye 100 stillinger etter flere år med dårlig lønnsomhet kombinert med sviktende ordreinngang, nå ser det ut som de har klart å snu skuta.

For Isachsen går inn i 2022 med historisk høy ordrereserve og det er godt samarbeid internt og innsatsen fra de ansatte er hovedårsaken til gode resultater på flere viktige områder for selskapet, ifølge daglig leder Anders Høiback.

- Vi har allerede signert kontrakter som sikrer 80 prosent av budsjettert årsomsetning, forteller han i en pressemelding.

Han trekker også frem tilhørigheten og samarbeidet på tvers i Hæhre & Isachsen Entreprenører.

– Arbeidsfellesskapet vi har med Hæhre Entreprenør på RV4 Roa-Gran er et resultat av gode prosesser og kompetansedeling innad i konsernet.

Kilde: Isachsen Anlegg / byggeindustrien.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109