23948sdkhjf

Se bilder: I.D Buzz Cargo avduket

Volkswagens elektriske varebil er avduket - rekkevidde og pris kommer senere.

Etter flere år med planlegging og utvikling, og nesten like mange år med spekulasjoner, hadde Volkswagens nye ID. Buzz verdenspremiere i kveld. Bilen kommer både som elektrisk personbil og elektrisk varebil. Særlig som elektrisk varebil er nok denne etterlengtet for importøren som har manglet dette til nå. 

Selv om vi nå får se hvordan den ser ut, må vi vente ytterligere noen måneder før den offisielle rekkevidden og det norske prisnivået blir offentliggjort. 

Forhåndssalget av ID. Buzz og ID. Buzz Cargo åpner før sommeren, og de første bilene vil etter planen rulle rundt på norske veier før nyttår.

- Personbilutgaven av ID. Buzz kommer i første omgang med 5 seter. Senere vil den komme med 6 seter, og det vil også komme en lengre modell med 6 og 7 seter. ID. Buzz Cargo kommer med 3 seter, et lasterom på nesten 4 m3 og bakhjulstrekk, forteller direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge, Håkon Wirak.

Lading

Begge utgavene av ID. Buzz blir lansert i høst med et høyvoltbatteri på 77 kWh netto (82 kWh brutto). På lynladestasjoner (DC) kan begge modellene av ID. Buzz lade med inntil 170 kW effekt. Det gjør det mulig å lade batteriet fra 5 til 80 prosent på rundt 30 minutter.

Opphav og kilder: Volkswagen Nyttekjøretøy

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095