23948sdkhjf

Steingod avtale mellom Statens vegvesen og Nye Veier

Statens vegvesen har signert en gjensidig avtale om å levere stein fra Nye Veier AS i Kristiansand.

Prosjektet E18/E39 Gartnerløkka-Kolsdalen i Kristiansand skal fylle ut stein i havnebassenget for å utvide Kristiansand ferjeterminal og øke sikkerheten på områdestabilitet. Til dette trenger prosjektet ca. 300.000 m3 stein.

Dette er tunnelstein fra Haumyrheitunnelen, stein som Statens vegvesen skal sprenge ut i Duekniben og stein levert fra Nye Veier AS.

Starter allerede nå i mars

– Avtalen er resultat av godt samarbeid mellom Nye Veier og Statens vegvesen i Kristiansand, sier Nils Ragnar Tvedt, prosjektleder i Statens vegvesen, som signerte kontrakten sammen med Harald Jonny Solvik, prosjektleder i Nye Veier AS.

Det er AF Gruppen som har entreprisekontrakten med Nye Veier, mens TT Anlegg har kontrakten med Statens vegvesen om utlegging av stein i havnebassenget der Bård Kimestad er byggeleder for Statens vegvesen.

Steinlevering og utlegging i havna begynner nå i midten av mars, og skal etter planen bli ferdig rundt 1. desember i år.

Avtalen med Nye Veier omfatter tilkjørt ca. 225.000 m3 stein, og i tillegg opsjon på ytterligere ca. 45.000 m3 stein og ca. 30.000 m3 knust stein 0-300 mm.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094