23948sdkhjf

3D-teknologi i Hitachi-maskiner

Hitachi utvider maskinsortimentet, og tilbyr nå gravemaskiner med fabrikkmonterte 2D- og 3D-løsninger fra Leica Geosystems.

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) får Leica-teknologi fabrikkmontert i utvalgte gravemaskiner. Det skjer blant annet på bakgrunn av ønsket om mer brukervennlighet og høyere effektivitet. Det forteller Ryo Kurihara, som er Solution Linkage Manager i det nederlandske selskapet.

Helt avgjørende

Kurihara er ikke den eneste som er begeistret for det nye samarbeidet. Leica Geosystems maskinstyringssjef, Magnus Thibblin, mener den nye avtalen er helt avgjørende.

– Vi vet hvor viktig det er med partnerskap og bransjesamarbeid for å sikre entreprenørene de nyeste teknologiene. Vi er glade for samarbeidet med Hitachi Construction Machinery Europa om å levere maskinstyringsløsninger av høy standard til Zaxis-7-gravemaskiner, som leveres direkte fra fabrikken.

Fabrikkmontert

Samarbeidet betyr at løsningene monteres på Hitachis fabrikk i Amsterdam, slik at kundene kan dra nytte av de omfattende utstyrstestene i tillegg til profesjonell montering.

Hitachi gravemaskiner muliggjør også fabrikkmontert 2D-maskinstyring, 2D klargjort til 3D inkludert beslag og kabler. Dermed kan kundene oppgradere til en komplett 3D-løsning etter behov. Dessuten kan fabrikkmonterte tiltrotatorer integreres i systemet, opplyses det fra HCME.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094