23948sdkhjf

Spitze hjelper Smurfit Kappa med emballasjeløsninger

For å styrke og utvide tilbudet innenfor pakking, eskereising og automasjon har Smurfit Kappa inngått et strategisk partnerskap med den svenske maskinbyggeren Spitze AB.

– Partnerskapet gjør at vi fortsatt kan levere effektive, innovative og sterke emballasjeløsninger til våre kunder. Samtidig som det gir oss nye muligheter til å til å utvide vårt tilbud.

Det er Mariette Lindsjö, salgsdirektør for Smurfit Kappa Sverige & Norge som uttaler dette i en pressemelding.
Med sine rundt 48.000 ansatte ved mer enn 350 produksjonssteder i 36 land og en omsetning på mer en ti milliarder euro i fjor er Smurfit Kappa Group en av verdens ledende emballasjeleverandører.

Produserer pakkemaskiner og komplette emballasjelinjer

Pakking, eskereising og automasjon har imidlertid frem til nå vært håndtert av en mindre enhet innen Smurfit Kappa og for å utvide og effektivisere tilbudet innenfor dette innleder emballasjegiganten nå en strategisk allianse med maskinbyggeren Spitze AB.

Selskapet holder til noen mil nord for Helsingborg og både utvikler, produserer og selger pakkemaskiner og emballeringsautomasjon. Ifølge Smurfit Kappa er den nye partneren en veletablert leverandør med en sterk posisjon i markedet og har ca. 40 ansatte.

Peter Kjellberg, adm. direktør i Spitze, opplyser at selskapet har en stabil og komplett organisasjon som leverer langsiktige helhetsløsninger fra installasjon til service og reservedeler.
– Synergieffektene mellom vårt selskap og Smurfit Kappa kommer til å forenkle og skape nye fordeler for kundene, uttaler han.

Kilde: Smurfit Kappa

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109