23948sdkhjf

Linde lanserer nye eksplosjonssikrede trucker

Linde Material Handling utvider EX-porteføljen med nye palletrucker og stablere som er beregnet for drift i eksplosjonsfarlig atmosfære (ATEX).

Både palletruckene Linde T20-30 EX og stablerne Linde L06-L16 AC EX har kompakte og smale chassis som gjør dem spesielt godt egnet til bruk på trange områder.

De nye eksplosjonssikrede palletruckene tilbys med løftekapasiteter på 2, 2,5 og 3 tonn. I likhet med standardutgavene har også EX-variantene et chassis som bare er 720 mm bredt og som kombinert med den elektriske servostyringen gjør trucken enkel å manøvrere i trange rom. De er beregnet for korte og mellomlange transporter, mens de to versjonene T20-25 AP EX er utstyrt med en fellbar ståplattform og er derfor egnet til lengre transporter.

Ifølge Linde har EX-utgavene antennelsesbeskyttelse mot elektriske og mekaniske gnister, kontinuerlig temperaturovervåking av relevante komponenter og sikringstiltak for å forhindre elektrostatisk lading som gjør at de kan operere i ATEX-sonene 1/21 og 2/22.

Les også: Linde kjører smalt

Kortere enn en motvektstruck

Linde L06-L16 AC EX er en ny serie med eksplosjonssikrede pallestablere som kan operere i ATEX-sone 2/22. De tilbys med løftekapasiteter på 0,6, 1,0, 1,2 og 1,6 tonn og har en chassisbredde på 890 mm. I stedet for konvensjonelle støtteben har de nye EX-stablerne en motvektskonstruksjon og siden de er kortere enn en motvektstruck skal de være et godt alternativ til slike der det er trangt om plassen.

Opphav og kilder: Linde

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063