23948sdkhjf

Linde lanserer nye eksplosjonssikrede trucker

Linde Material Handling utvider EX-porteføljen med nye palletrucker og stablere som er beregnet for drift i eksplosjonsfarlig atmosfære (ATEX).

Både palletruckene Linde T20-30 EX og stablerne Linde L06-L16 AC EX har kompakte og smale chassis som gjør dem spesielt godt egnet til bruk på trange områder.

De nye eksplosjonssikrede palletruckene tilbys med løftekapasiteter på 2, 2,5 og 3 tonn. I likhet med standardutgavene har også EX-variantene et chassis som bare er 720 mm bredt og som kombinert med den elektriske servostyringen gjør trucken enkel å manøvrere i trange rom. De er beregnet for korte og mellomlange transporter, mens de to versjonene T20-25 AP EX er utstyrt med en fellbar ståplattform og er derfor egnet til lengre transporter.

Ifølge Linde har EX-utgavene antennelsesbeskyttelse mot elektriske og mekaniske gnister, kontinuerlig temperaturovervåking av relevante komponenter og sikringstiltak for å forhindre elektrostatisk lading som gjør at de kan operere i ATEX-sonene 1/21 og 2/22.

Les også: Linde kjører smalt

Kortere enn en motvektstruck

Linde L06-L16 AC EX er en ny serie med eksplosjonssikrede pallestablere som kan operere i ATEX-sone 2/22. De tilbys med løftekapasiteter på 0,6, 1,0, 1,2 og 1,6 tonn og har en chassisbredde på 890 mm. I stedet for konvensjonelle støtteben har de nye EX-stablerne en motvektskonstruksjon og siden de er kortere enn en motvektstruck skal de være et godt alternativ til slike der det er trangt om plassen.

Opphav og kilder: Linde

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Utbytterikt for Veidekke som økte omsetningen i 2022
Nytt navn: Anlegg Nordvest AS blir til Allgrunn AS
Blakkesrud bru i Eidsvoll er utbedret
Kjempestreik innen transport – tog, fly og havner rammes
Betonmast bygger for Horten Industripark for 840 millioner kroner
Ådalen Truck AS: Stiler mot 1000 solgte Hangcha-trucker i år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.099