23948sdkhjf

Vei og Anlegg 2022: Gleder oss til å møte bransjen igjen

Torgersen ser frem til å møte kundene ansikt til ansikt og høre om utfordringene de har i dag og hvilke problemstillinger de ser for seg å møte på i fremtiden.

Messefokuset for Mineralteknikk i år er godt planlagt virker det som. For både på Arctic Entrepreneur, MEFA og Vei og Anlegg 2022 vil importøren høre om utfordringene til kundene ansikt til ansikt. Og selv om man får knust svært lite masser på en innendørs messe og standen måler 18 kvadratmeter, er gleden over en ny messevår tydelig:

Endelig kan vi møtes igjen

Ja, nå gleder vi oss til å møte bransjen, sier Marius Torgersen, distriktsleder Øst i Mineralteknikk AS. – Etter to år uten fysiske møter blir det godt å komme i gang med igjen.

Torgersen ser frem til å møte kundene ansikt til ansikt og høre om utfordringene de har i dag og hvilke problemstillinger de ser for seg å møte på i fremtiden.

– Vi er sultne på å høre mer om disse tingene slik at vi kan videreutvikle de gode løsningene sammen med produsentene våre, som vi har et tett samarbeid med.

Flere miljøutfordringer

– Vi ser spesielt frem til å gå i dialog med bransjen om det som angår miljøutfordringer. Og så blir det selvfølgelig spennende og gå i dybden på nye prosjekter, drøfte tidsaktuelle problemstillinger og komme frem til gode skreddersydde løsninger.

Selv gleder han seg til å fortelle mer om de treakslede siktene fra Terex Finay, sier Torgersen, fornøyd.

 – Hjertelig velkommen, sier Torgersen. 

Opphav og kilder: Mineralteknikk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063