23948sdkhjf

Rekordkontrakt: Største i Leca Norge sin historie

Leca Norge AS har inngått avtale om levering av over 200 000 m³ Leca Lettklinker med den spanske entreprenørkjempen Acciona Construcciòn S.A.

Acciona Construcciòn S.A. er hovedentreprenør for den 23 km lange veistrekningen mellom Ranheim og Værnes som nå bygges i regi av Nye Veier AS.

- Kontrakten er den største i LECA Norge sin historie opplyser salgssjef i Leca International, Nicolaj Dahl, i en pressemelding.

200.000 kubikkmeter

Byggingen av den nye E6-strekningen mellom Ranheim og Værnes er nå godt i gang. De 200.000 kubikkmeterne med Leca lettklinker vil benyttes som fyllmasse i de fleste dagsonene på strekningen. 

Sammen med sine kolleger Jon Hauge (Business Solutions Manager) og Frank Nornberg (salgssjef for Leca Norge AS region nord), har selskapet det de omtaler som det perfekte materialet for de vanskelige grunnforholdene som ligger i prosjektet.

- Vi har jobbet med prosjektet sammen med ulike rådgivere og entreprenøren i mer enn 2 år. Det har vært utstrakt møteaktivitet for å optimalisere både løsninger og logistikk. Da det i store prosjekter som dette gjerne dukker opp en del utfordringer underveis, så er det viktig med tett dialog slik at man fortløpende kan finne gode løsninger, sier Frank Nornberg.

Kilde: Leca Norge

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078