23948sdkhjf

Garda Sikring AS har kjøpt bergens-selskapet Heldal Gjerdenett

– Vi ser store utviklingsmuligheter for den sammenslåtte avdelingen i årene som kommer, sier konsernsjefen Jon Ola Stokke i Garda.

OPPKJØP: Garda Sikring AS har hovedkontor i Nittedal og er en av Norges større aktører innen vei-, anlegg-, område- og objektsikring.

Selskapet har fra før 10 avdelinger rundtomkring i landet med totalt 280 ansatte og en årlig omsetning på over 600 millioner kroner.

Heldal Gjerdenett, holder til på Midtun i Bergen og har i dag 14 ansatte med lang erfaring fra områdesikring. I tillegg leverer selskapet flettverk og stolper til gjerder, rister og dreneringsrenner. Heldal omsatte i fjor for drøye 42 millioner kroner

– Heldal har levert gode resultater de siste årene, sier Stokke  som opplyser at de har blitt enige med eierne Stig Heldal og Thorbjørn Dahl om overtagelse av samtlige aksjer i selskapet.

– Underveis i prosessen har vi hatt en rekke møter med ledelsen og allmøte med montørene, og det har vært gode diskusjoner der vi har lagt en overordnet plan for synergiuttak og samlokalisering av Garda-avdelingen og Heldal-avdelingen i Bergen. Vi ser store utviklingsmuligheter for den sammenslåtte avdelingen i årene som kommer.

Medeier i Heldal Gjerdenett, Thorbjørn Dahl, mener valget om å bli en del av Garda Sikring  var det riktige på nåværende tidspunkt. – Det viser at vi i Heldal Gjerdenett har gjort noe riktig, og jeg er helt sikkert på dette gjør at vi nå vil stå enda sterkere sammen og kan utvikle oss og vokse videre, sier Dahl.

Opphav og kilder: Pressemelding Garda

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.114