23948sdkhjf

Oppkjøp: Danske Per Aarsleff AS har kjøpt de resterende 49 prosent av Olimb Rørfornying AS

Per Aarsleff AS kjøpte 51 prosent av aksjene i Olimb Rørfornying i 2017. De har nå benyttet seg av opsjon til å kjøpe resterende 49 prosent, og er 100 prosent eier av selskapet fra 1. januar 2022.

"Etter fem fantastiske år med samlet resultat på over 250 millioner, blir Olimb Rørfornying AS heleid av danske Per Aarsleff AS" skriver de i en pressemelding.

Danske Per Aarsleff AS kjøpte 51 prosent av aksjene i Olimb Rørfornying i 2017. De har nå benyttet seg av opsjon til å kjøpe resterende 49 prosent, og er 100 prosent eier av selskapet fra 1. januar 2022.

- Dette er et eierskap som sikrer Olimb Rørfornying gode innkjøpsbetingelser i det internasjonale markedet, samt sikker tilgang på de beste metoder som utvikles, sier daglig leder i Olimb Rørfornying, Roar Haugland.

 Olimb Rørfornying kan vise til en sterk utvikling, spesielt i de siste fem årene, som har gitt et samlet resultat på over 250 millioner kroner, står det i meldingen. Siste regnskapsår hadde selskapet en omsetning på 342 millioner, med et resultat før skatt på 64 millioner kroner.

Olimb Anlegg fortsatt familieeid

Når Per Aarsleff AS nå har overtatt 100 % av aksjene i Olimb Rørfornying AS, avsluttes også det forretningsmessige forholdet mellom Olimb Rørfornying og Olimb Anlegg. Disse er nå to helt selvstendige selskaper. Aktivitetsforskjellen er godt beskrevet i selskapsnavnene.

Olimb Anlegg fortsetter som et familieeid selskap, mens Olimb Rørfornying AS er en del av Per Aarsleff-konsernets aktivitet i Norge, sammen med Sør-Norsk Boring AS, Steg Entreprenør AS og Banedrift AS.

Opphav: Olimb Rørfornying

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Lars fra Lillehammer: - Jeg storkoser meg bak rattet i bilen og spakene på krana
E-Trans med fem nye Scania: - Tungt terreng og tung last krever sterke trekkvogner
Jan Ove Halsøy: Bransjens våpendrager
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Nok en driftskontrakt utlyst, nå i Nordfjord
Kronerulling: Historien om de norske bankbussene
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.094