23948sdkhjf

Fra Felleskjøpet til Nellemann: Kenneth Lund Strand skal styrke satsingen på park og anlegg

Kenneth Lund Strand sier han lenge har gledet seg til å spre nyheten om at han nå er tilbake der han føler seg mest hjemme. Tittelen blir nå salgskonsulent hos Nellemann Machinery AS.

– Etter å ha brukt de siste tre årene med å profesjonalisere brukthåndteringen til Felleskjøpet ved å etablere Bruktsenteret, er jeg glad for å igjen jobbe med det jeg synes er aller morsomst. Nemlig park og anlegg, sier han. 

Kenneth begynte sin karriere i Felleskjøpets datterselskap Reinhardt Maskin i 2006 hvor han jobbet som mekaniker på John Deere parkmaskiner. Han ble deretter maskinselger i Felleskjøpet Park og Anlegg. Fra 2019 til og med nå, jobbet han med å etablere Felleskjøpets Bruktsenteret.

Kubota er en av verdens største produsenter av maskiner til landbruks- og parksegmentet. Etter at Nellemann Machinery tok over all import og salg av Kubota i Norge, er det lagt en aggressiv vekst- og posisjoneringsstrategi. 

– Kubota har til nå vært en underdog på det norske markedet. Noe vi er i ferd med å endre. Merkepreferansene er sterke i vårt langstrakte land, og det skal selvsagt knallhardt arbeid til for å endre på dette. Samtidig vet vi at Kubota er noe av det absolutt beste du kan kjøpe og eie. Kenneth er utvilsomt en mann som vil bidra positivt for at vi skal nå målet, avslutter Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery.

Opphav og kilder: Nellemann Machinery

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11