23948sdkhjf

ITO PallPack styrker laget

Bent Mæhre og Sven Ole Hoff har tiltrådt som prosjektingeniør i ITO PallPack.

Begge prosjektingeniørene er i full gang med både løsningsdesign og uforpliktende befaringer for å se nærmere på konkrete problemstillinger.

ITO PallPack har mer enn 40 års erfaring som leverandør av automatiserte løsninger for pakking og palletering. Selskapet har egen produksjon på Tyristrand der de blant annet bygger sine egne PallPack strekkfilmmaskiner og transportører og testkjører anleggene før de installeres. ITO PallPack leverer også teknologi fra KUKA Robotics, Jomet, Mosca med flere.

Mæhre tilbake i ITO-teamet

Bent Mæhre har vært en del av ITO-teamet også tidligere, med nærmere ti års fartstid hos ITO fra 1998 til 2007. Etter det har han blant annet jobbet som Senior System designer i Swisslog og kom senest fra en stilling som Solutions Designer i Dematic.

Han mener ITO PallPack har blitt en enda mer profesjonell organisasjon siden sist han var en del av bedriften.

– Vi samarbeider også med ledende teknologiprodusenter og er i stand til å påta oss ansvaret for enda større og mer komplekse installasjoner enn tidligere. En sterkt medvirkende årsak til at jeg valgte å bli en del av ITO-teamet igjen er at dette er en av få aktører som har service, produksjon og alle tjenester i egen organisasjon, sier Mæhre.

Kunder som utfordrer

Sven Ole Hoff har en MSc i Engineering Design fra UiT Norges arktiske universitet i Narvik. Han kommer fra stillingen som Product engineer NDT/Salgsingeniør NDT i Holger Hartmann og gleder seg til å finne kreative løsninger for effektivisering innenfor netthandel, matindustri og andre logistikkintensive virksomheter.

– Vi er så heldige at vi har kunder som hele tiden utfordrer oss, slik at jeg som prosjektselger må tenke kreativt hele tiden. Heldigvis har vi mye erfaring i selskapet, så jeg har fått god opplæring gjennom de månedene jeg har vært her. Tilgangen på kunnskap var en viktig årsak til at jeg gjerne ville arbeide hos ITO PallPack, oppsummerer Hoff.

Kilde: ITO PallPack

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094