23948sdkhjf

Reidar Gjelsås og Gjema AS bringer Kubota til Stokke

– Selv om Japansk kvalitet gjennom mange år er godt innarbeidet i anleggsmarkedet, er det fremdeles litt ukjent i landbruket i Norge. Hvorfor det er sånn skyldes nok først og fremst tradisjoner, tror Reidar.

Gjema AS er en helt ny maskinforretning og forhandler i Stokke i Vestfold. Eier og daglig leder, Reidar Gjelsås, har lang yrkeserfaring som mekaniker og tekniker.

Kubota er en av verdens største produsenter av maskiner til landbruks- og parksegmentet. Etter at Nellemann Machinery tok over import og salg av Kubota i Norge, er det lagt en ambisiøs vekst- og posisjoneringsstrategi.

– At Gjema AS nå er en del av Kubota familien passer perfekt inn i vår plan om å bli en betydelig aktør i Norge på traktorer, park- og anleggsmaskiner.  Her får vi en partner på laget med omfattende erfaring fra gårdsdrift, og som samtidig har en genuin interesse for tekniske løsninger, maskiner og utstyr. Hvilket er viktig for å snakke med kundene på deres premisser, sier Kjetil Nilsson som er daglig leder i Nellemann Machinery AS.

Reidar Gjelsås sier han synes det er gøy å gå litt motstrøms. Med det mener han at det er lite tradisjon for japanske traktorer og parkmaskiner i vårt langstrakte land. 

– Selv om Japansk kvalitet gjennom mange år er godt innarbeidet i anleggsmarkedet, er det fremdeles litt ukjent i landbruket i Norge. Hvorfor det er sånn skyldes nok først og fremst tradisjoner. Men vi ser nå at stadig flere får opp øynene for spesielt Kubota som i andre deler av verden er langt mer dominerende. Kubota er synonymt med kvalitet, sier han. 

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109