23948sdkhjf

Powerscreen-leveranse: Første Chieftain 1400X Hybrid gikk til Østerdalen

Den første Powerscreen Chieftain 1400X Hybrid er levert til Norge og Wiggo Rønningen Maskin i Osen, Østerdalen.

TUNGT SCREENING: Salgsleder for Powerscreen, Vegard Gultvedt i Agder Gruppen, opplyser at selskapet har levert den aller første Chieftain 1400 hybrid i Norge.

Det er samtidig den første Powerscreen-leveransen etter at selskapet overtok agenturet for Norge sist høst.

Er heldige

– Det er utrolig morsomt å jobbe med en så solid og populær merkevare som Powerscreen, som er spredd på 120 forhandlere i 80 land. Med dette Norges-agenturet på plass ser Agder Gruppen seg som heldige, sier Gultvedt.

Hybrider og elektriske løsninger er i vinden på norske anlegg, og Powerscreen Chieftain 1400X Hybrid blir ganske sikkert intet unntak. Den er kraftig dimensjonert, og det kan velges mellom el og diesel, avhengig av lademulighetene på arbeidsstedet.

– Med en allerede etablert mekanikerstab på om lag 70 mekanikere er vi godt rustet for teknisk support og service, forsikrer Gultvedt.

Erstatter Keestrack

Mottakeren er den 14 mann sterke Wiggo Rønningen Maskin i Østerdalen, en bedrift som kan vise til imponerende vekst de siste årene. Den går under navnet «Østerdalens svar på Olav Thon»; en sammenligning Wiggo Rønningen synes han godt kan leve med.

– Powerscreen’en erstatter vår gamle Keestrack Combo. Det var på tide med en oppgradering, forteller Rønningen. Han mener han vil bli mer fornøyd med større sikteareal, duker og verk. Kort sagt, bedre kapasitet.

– Det får vi ganske umiddelbart god bruk for i et nytt fjelltak på 2,3 millioner kubikk, smiler Rønningen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078