23948sdkhjf

AF Energi digitaliserer vareflyten

Ved hjelp av innkjøpsløsning, et WMS og senere bruk av digital statusoppdatering automatiserer AF Energi hele verdikjeden.

AF Energi tar i bruk nye digitale løsninger for leveranser til byggeplasser.

Løsningen, som skal leveres av norske APX systems, inneholder alt fra innkjøp, ved bruk av EDI, mottak av elektroniske bestillinger, strekkodemerking av varer, mottak av varer basert på EDI-ordre, samt lagerlegging på eget lager eller levering til byggeplass. Ordre vil i første omgang gå fra Norge og til Litauen. Status på alle leveranser oppdateres automatisk, opplyser APX systems i en pressemelding.

Forenkler logistikkrutinene

AF Energi er en del av AF Gruppen og hjelper kundene med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Selskapet er leverandør til store norske byggeplasser der det nå stilles krav om bruk av GTIN og GLN.

Selskapet ønsker å forenkle sine logistikkrutiner der de vil ta i bruk GS1 strekkodestandard med bruk av GTIN-, sporing, SSCC- og GLN-nummer.

– Dette gjør at AF gruppen vil kunne snakke med andre aktører via global GS1-standard. Standarden NeB-supply sammen med GS1, sikrer full vareflyt, sier Jan Erik Evanger, CEO i APX systems. – Gevinsten for AF Energi er at de blir enda mer effektive og nøyaktige, hevder han.

Del av APX Vareflyt 4.0

Logistikkløsningen, sD2 logistics, er utviklet av APX systems og er allerede i bruk av både offentlige og private næringer. Logistikkløsningen er en del av APX Vareflyt 4.0 som også innbefatter løsninger for blant annet produksjon, transport og byggeplasslogistikk.

Ifølge APX systems er alt integrerbart med alt og alle og er dessuten modulbasert slik at AF Energi har mulighet til å utvide løsningen etter hvert.

Kilde: APX Systems

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14