23948sdkhjf

Pon Equipment: Relanserer Pon Operators Club

I forbindelse med Pon Equipments 120 års jubileum og Vei og Anlegg, relanseres Operator’s Club for alle Cat førere og fans i Norge.

Klubben har ligget i dvale i noen år, men det har alltid vært en plan om å starte den opp igjen står det i en pressemelding fra Pon Equipment.

Lang historie

 I 1984 ble Operator’s Club startet opp i Norge og for noen år siden ble det besluttet å legge klubben i dvale p.g.a ressursutfordringer og deretter utfordringer rundt datalagring (GDPR).

I anledning 120 års jubileet til Pon Equipment var det en god anledning å re-lansere den populære førerklubben. Den nye klubben vil ha en helt ny drakt og ha en mer digital profil. Medlemskapet koster nå 300 kr ved innmelding, som gir medlemmene tilgang til en egen nettside for førere samt en eksklusiv gruppe på Facebook.

- Alle som melder seg inn får en velkomstpakke i posten, sier primus motor for førerklubben, Josefine Ruud, markedskoordinator i Pon Equipment.

Utlodding

For virkelig å få fart på innmeldingene i klubben vil det på Vei og Anlegg bli loddet ut en Cat 301.8 (2-tonns minigraver) for gratis lån ut året blant alle som melder seg inn fra i dag og fram til rett før messa stenger kl 17 på lørdag 14. Mai.

Maskinen blir fritt levert til fri benyttelse fram til den blir hentet i slutten av året. Innmeldingen skjer digitalt på opertorsclub.no, så alle som melder seg inn er med i trekningen (også de som ikke er på messa), og vinneren blir annonsert på Pon sin stand under Vei og Anlegg lørdag 14. mai kl 17:00, samt i sosiale medier.

Opphav og kilder: Pon Equipment

KLIKK for alle artikler i Caterpillar på Tungt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
284 nye MAN til Forsvaret: Prislappen blir to milliarder kroner
Volvo-selskap sikret seg 12 millioner kroner før støtten tok slutt
Engcon og Rototilt møttes i retten: Begge vant og begge tapte
Begna Bruk og Ring Alm: Daglig leder går på dagen for andre gang på kort tid
Kontrakt på 2 milliarder kroner - Bertelsen & Garpestad og Metrostav fikk jobben
Dansk CO2-avgift: Hvert tiende transportselskap vil gå konkurs, ifølge offisielt estimat

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.438