23948sdkhjf

Avduket: Ford E-Transit Custom skal klare 38 mils rekkevidde

Fords nye elektriske varebil dukker opp i Norge mot høsten 2023 og skal friste med kult design.

Kort tid etter at produksjonen av nye E-Transit startet i mars i år, annonserte Ford Pro ytterligere 4 nye helelektriske nyttekjøretøy som alle vil bli lansert innen 2024 og i dag avdukes den første av disse med den nye helelektriske Ford E-Transit Custom.

Den er utviklet fra bunnen av for å sette en helt ny standard i 1-tonns segmentet og er lavere og bredere enn sin forgjenger. Ford har aktivt gått inn for å lage et stilig design på den nye varebil for at kundene skal være stolte av å sette firmalogoen sin på den.

Sikkert ikke så dum strategi det. Og det ser jo bra ut. Da vi fikk gå rundt en av de tidlige prototypene (som var låst) i Barcelona, likte vi og flere andre det vi fikk se.

Flåtestyring og ladeløsninger

Den er også utviklet for å passe inn i Ford Pros økosystem av produktivitetsforbedrende og verdiskapende løsninger, som produsenten og importøren kommer til å satse mye på fremover. Den blir også kompatibel med Ford Pro flåtestyrings- og ladeløsninger.

38 mils rekkevidde

En beregnet elektrisk rekkevidde på opp til 380 km høres bra ut og den kan lades med DC-hurtiglading, den vil få god tilhengerkapasitet lover Ford, selv alle dataene og tallene ikke er klare enda.

Strømuttak for håndtverkere

Blant funksjonene som nye E-Transit Custom kommer med er Pro Power Ombord, som også er på plass i storebroren Ford E-Transit som vi har kjørt i Barcelona. Dette er en teknologi som gjør din bil om til en energikilde til lys, utstyr og verktøy når du måtte ha behov for det.

Ford vil starte produksjonen av nye E-Transit Custom andre halvår 2023.

Opphav og kilder: Ford

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094