23948sdkhjf

GF Vokser: Danske Microshade innmeldt i foreningen

Glass og Fasadeforeningen melder stadig om nye medlemsbedrifter. Nå har danske MicroShade AS meldt seg inn i kategorien solskjerming.

FORENINGSLIV: MicroShade AS ble angivelig etablert i 2004, som en spin off fra Dansk Teknologisk Institut.

– Vi tilbyr neste generasjons solskjerming og vi ønsker selvfølgelig derfor å bli kjent med hele den norske bransjen som jobber med glass, sier salgssjef for Norge, Magnus Gregersen.

MicroShade lanserte denne våren Microshade Film, et produkt som demper solvarmen, men samtidig sikrer tilgang til naturlig lys og fri sikt.

– Det er en tynn film som integreres i isolerglasset. Salget er nettopp startet, men signalene fra markedet er positive. Vi ser derfor frem til å kunne vise frem våre teknologi og utveksle kompetanse med den norske bransjen, sier Gregersen.

Selv opplever Glass og Fasadeforeningen opplever en vekst i antall medlemsbedrifter. OG: Tre av de fire siste innmeldte selskapene er utenlandske.

– Byggenæringen er blitt global. Vi ønsker alle selskaper innenfor våre fag- og virksomhetsområder som opererer i det norske markedet velkommen, sier direktør Bjørn Glenn Hansen, og forklarer:

- Det gir foreningen og medlemsbedriftene det beste grunnlaget for god produkt-, tjeneste- og markedsforståelse. Foreningen representerer også stadig flere fagområder. Vi mener det er en anerkjennelse av vårt arbeid når flere ser foreningen som en trygg og god havn for etablering her til lands. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Glass og Fasadeforeningen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.203