23948sdkhjf

Nyetablerte Ra1 Bane AS skal ansette 8 til i år

Ra1 Gruppen AS ble tidligere i år lansert som ny aktør innen bygg- og anleggsmarkedet. Nå er Ra1 Bane AS etablert som et nytt virksomhetsområde i Ra1 Gruppen.

Ra1 Bane AS skal levere tjenester innen utbygging og vedlikehold av jernbane- og sporveisanlegg i Norge, skriver Ra1 Gruppen i en pressemelding:

Fra 12 til 20 ansatte i år

Ra1 Bane AS har til nå 12 medarbeidere og forventer å øke bemanningen med ytterligere 15-20 medarbeidere i løpet av året. Selskapet besitter kompetanse innen alle sentrale fagfelt knyttet til banebygging og ønsker gjennom ytterligere ansettelser å styrke sin totale kapasitet. Gjennom samarbeid med sine søsterbedrifter i Ra1 Gruppen vil Ra1 Bane AS også være rustet til å kunne påta seg komplekse infrastrukturoppgaver som innbefatter baneoppdrag

Fra Banedrift og NRC

Ole Martin Høidal (36) har blitt ansatt til å lede den nye virksomheten. Ole Martin kommer nå senest fra Banedrift AS hvor han arbeidet som Senior Prosjektleder. Før dette var han en av gründerne i RailCap AS som senere ble kjøpt opp av NRC Norge AS. I NRC var han ansatt som avdelingsleder for fag- og fagressurser innen alle jernbanetekniske fag. Han har jobbet med jernbane siden 2003 og har med dette solid bransjeerfaring, og har fagbrev som signalmontør i bunn.

 - Vi er svært stolte over at Ole Martin har valgt å takke ja til å ta på seg oppgaven å lede Ra1 Bane AS. Jeg kjenner Ole Martin godt fra tidligere samarbeid og vet at han er en person som både er effektiv, kunnskapsrik og meget godt likt av kunder og medarbeidere. Dette er kvaliteter som blir høyt verdsatt i vårt selskap. I tillegg til å lede den nye virksomheten vil Ole Martin også bli en viktig bidragsyter som medlem av ledergruppen i konsernet. Ole Martin kjenner banemarkedet godt og jeg har store forventninger til at han vil lykkes godt med oppbyggingen av Ra1 Bane AS, sier Geir Nilsen, Daglig Leder i Ra1 Gruppen AS.

Pr juli teller Ra1 Gruppen tilsammen 93 medarbeidere. Gruppen hadde en omsetning på ca 300 mnok i 2021 og forventer en økning til ca 400 mnok i 2022.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Ra1

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Slik blir lastebil-framtida - ifølge MAN
Alf Brekken & Sønner vs Veidekke: «David» vant kampen
TransportMagasinet på jobb med Cora Siren Valde: - Et godt forbilde
Veidekke bygger 75 leiligheter for 210 millioner kroner i Bergen.
Elektrisk småtass klar for last mile-oppdrag
Rental.one AS blir forhandlere for IRM Norge AS
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.094