23948sdkhjf

Overvåkning: Nå er de i Tromsø også

Cautus Geo satser videre, denne gang i Nord-Norge. Håvard Hind skal lede det nye kontoret i Tromsø.

Geolog Håvard Hind skal lede det nye kontoret i Nord-Norge, som er opprettet i Tromsø.

– En unik mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Hind.

Selskapet er spesialist på geomonitorering. Det handler om automatisk overvåking og varsling av naturfarer, miljø og klima, bygg og anlegg, samferdsel og konstruksjoner.

Vekststrategi

– Vi er i sterk vekst. Det er mange spennende prosjekter i Nord-Norge. Nå ønsker vi å styrke vår tilstedeværelse med eget kontor og satse enda mer helt nord i landet, sier Atle Gerhardsen. Han er en av gründerne i Cautus Geo. I fjor kom Equip inn på eiersiden.

– Vår strategi handler om vekst. Vi skal vokse organisk og gjennom oppkjøp. Eget kontor i Tromsø passer i strategien, sier Gerhardsen.

Hovedkontoret er på Lysaker i Oslo. I tillegg har selskapet Vestlandskontor på Voss og også lokalkontor i Telemark. Tromsø blir det tredje lokalkontoret.

Tromsøgutt

Håvard Hind er fra Tromsø, og har master i geologi fra hjembyen. Han har fartstid i Cautus Geo siden 2019.

– Ambisjonen er å få til vekst og vinne flere oppdrag med våre løsninger. De sikrer kontinuerlig og automatisk overvåkning innenfor naturfarer, miljø, klima, bygg og anlegg, samferdsel og konstruksjoner. Målet er å skape grunnlag for flere stillinger på kontoret, sier Hind. Han gleder seg til returen til Tromsø.

– Jeg lokkes av jobben, men også naturen, klimaet og den nærmeste familien trekker meg nordover, sier Hind.

Naturfaren

Mange av oppdragene Cautus Geo jobber med i Nord-Norge handler om naturfare. Av de mer kjente fjellskredprosjektene som pågår, hvor Cautus Geo har lang fartstid, er Jettan, Indre Nordnes og Gámanjunni.

– Her skal vi fortsatt passe på. I tillegg kommer andre, spennende prosjekter i landsdelen, også innenfor andre samfunnsområder, som fanger vår interesse, sier Hind.

 

 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Cautus Geo

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078