23948sdkhjf

Et av Norges ledende eiendomsselskaper styrker (by)utviklingsteamet

Arkitekt er ansatt hos Linstow som en del av satsinger på "by- og områdeutvikling, sosial bærekraft og helsefremmende stedsutvikling".

NYTT OM NAVN: Det er arkitekt Benjamin Barth som går inn i nyopprettet stilling som senior by- og områdeutvikler hos Linstow.

Barth er utdannet arkitekt fra Bergen Arkitekthøgskole og Oxford Brookes University, og har lang erfaring med bærekraftig by- og stedsutvikling fra A-lab AS, Plan- og bygningsetaten i Oslo og Bylivsenteret i Norske arkitekters landsforbund (NAL).

– Som arkitekt og planlegger er jeg opptatt av prosjekter som «bygger samfunn» i et større perspektiv, ved å bidra til attraktiv by- og stedsutvikling og skape merverdi for egne brukere, besøkende og byen omkring, sier Barth.

Nyansettelsen er et ledd i Linstows satsinger innenfor by- og områdeutvikling, sosial bærekraft og helsefremmende stedsutvikling.

Linstow har i dag en sentral rolle i flere store utviklingsprosjekter i Norge, og har en klar ambisjon om å engasjere seg i flere større byutviklingsprosjekter de neste årene.

Før sommeren inngikk Linstow avtale om kjøp av eiendommer på Adamstuen og i Akersgata i Oslo. Begge eiendommene ligger i områder med et uttalt behov for by- og områdeutvikling, og har stort potensial for transformasjon av eksisterende bygningsmasse.

Linstow har også et samarbeid med SINTEF om et forskningsprosjekt om helsefremmende stedsutvikling, som har til hensikt å utvikle ny kunnskap om hvordan et sted blir helsefremmende i praksis.

Resultatene fra prosjektet skal mates inn i selskapets nåværende og framtidige prosjekt- og eiendomsportefølje. Satsingen har en total ramme på 32 millioner kroner, der Linstow og Norsk Forskningsråd støtter forskingsprosjektet med 16 millioner hver.

Opphav og kilder: Linstow pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078