23948sdkhjf

CEG satser globalt med Gjerstad og EMA

Construction Equipment Group henter inn OEM-eksperter for å lede arbeidet med global satsing.

CEG (Construction Equipment Group) henter OEM-ekspertene Jørgen B. Randa og Helle Nisted fra Sjørring Maskinfabrik for å lede arbeidet med direkteleveranser av utstyr til maskinprodusenter over hele verden:

Målet er å nå en vesentlig omsetning i segmentet innen 2025, skriver CEG i en pressemelding.

Nytt om navn

Jørgen B. Randa og Helle Nisted har lang erfaring fra internasjonalt salgsarbeid og kjenner markedet godt.

Daglig leder i Construction Equipment Group, Tor Kjetilson Moe, understreker hvor viktig det har vært å få de rette menneskene med rett kompetanse på plass for satsingen.

– Vi er stolte og glade for at Jørgen og Helle ønsker å bidra med sin erfaring og kompetanse for å skape internasjonal interesse og salg av høykvalitetsutstyr fra norske Gjerstad og svenske EMA. De vil bidra kraftig til at vi når målene våre og legge grunnlag for videre vekst i årene som kommer, sier Moe.

Gjerstad products har drevet eksport av graveskuffer helt siden 1970, og er i dag vel etablert i Norden, Europa, USA, Midt-Østen og Australia. Salget utenfor Norge stod for 15 % av omsetningen i 2021 og danner grunnlag for den nye satsningen.

Jørgen B. Randa går inn i ledergruppen til Construction Equipment Group. Både Randa og Nisted vil jobbe ut fra Silkeborg fra 8. august.

Opphav og kilder: Construction Equpment Group

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093