23948sdkhjf

Tretten-ulykken: Det var tippbil-sjåfør Terje Brenden som satt i lastebilen på bruen

- Jeg var midt på brua, da jeg merket noe på bilen, sier Brenden til lastebil.no.

TUNG ARBEIDSDAG: Da Tretten-bruen kollapset var sjåfør Terje Brenden fra transportbedriften Sigurd og Ola Grimstad AS på vei over. Han er ikke fysisk skadet, men er preget etter det han har opplevd.

Videoen som viser at Brenden blir reddet ut av hytta på lastebilen har surret over mobil- og pc-skjermer. Han forteller om en dramatisk time før han ble reddet ut.

Brenden vil imidlertid ikke uttale seg til mediene, heller ikke til tungt.no, og vi siterer her hva han har formidlet til lastebil.no

- Jeg var midt på brua, da jeg merket noe på bilen. Nesten som om den hadde punktert. Så begynte asfalten å bølge opp og ned foran meg  – nesten som du ser et jordskjelv. Plutselig ble det så bratt at jeg kom ikke lenger, sier Brenden til lastebil.no

Han forteller videre at resten av brua ble en motbakke for tippbil hans. Den flyttet seg ikke, og Brenden skjønte raskt at han måtte sitte stille i førerhytta.  

Han ble etter en time hentet ut av førerhytten med luftambulansen. Han sier det var vanskelig å få på seg redningsselen, og ganske utrivelig å henge under helikopteret.

Brenden beskriver det som den verste arbeidsdagen i livet sitt, og har trukket seg tilbake og vil i ettermiddag være sammen med familie og venner.  

Daglig leder Arvid Grimstad opplyser i saken at Brenden har fått helsehjelp på ulykkesstedet og støtte fra Norges Lastebileier Forbund.

Kilde: Lastebil.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.081