23948sdkhjf

Element Logic investerer i norsk tech-startup

Fremtiden for logistikk er modulær og intelligent, skriver verdens største distributør av AutoStore i forbindelse med investeringen i OmniMod AS.

Element Logic har investert 15 millioner kroner i leverandøren av modulsystemer til automatisk pakkesortering og prosessering, ved hjelp av kunstig intelligens.

OmniMod ble grunnlagt i 2020 av Tobias Drage Roti og Seva Karpov som en del av masteroppgaven deres ved NTNU (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet). Mer spesifikt har selskapet røtter fra kybernetikk og robotikk og har vokst til å sysselsette over 15 studenter og nyutdannede fra NTNU. Tobias møtte Sander Engevik ved NTNU Entreprenørskole i 2021, og de to har jobbet sammen for å avslutte investeringsrunden. Investeringen vil gjøre det mulig for OmniMod å akselerere produktutviklingen, og i samarbeid med ledende aktører i bransjen har OmniMod flere spennende prosjekter på gang for å lykkes med å bringe den nye teknologien til markedet, skriver Element Logic i en pressemelding.

Innovative konsepter for pakkesortering og sekvensering

– Element Logic er veldig imponert over OmniMod og deres prestasjoner på så kort tid, sier adm. direktør Dag-Adler Blakseth. Han legger til at teamets kompetanse i innovative konsepter for pakkesortering og sekvensering, og utnyttelsen av AI, er veldig imponerende og utgjør et betydelig konkurransefortrinn i forhold til andre automasjonsaktører.

Element Logic er den ledende leverandøren av lagerautomatiseringsløsninger og verdens første og største distributør av AutoStore. En av deres hovedprioriteringer er å øke og optimalisere produktporteføljen og å automatisere enda mer av verdikjeden. OmniMods teknologi er verifisert og tilbyr et unikt og bredt utvalg av automatisering innen logistikk, skriver Element Logic.

– Element Logic er et utrolig spennende selskap og har oppnådd suksess på grunn av deres ansatte og kultur. Menneskene bak selskapet er dyktige, pålitelige og innovative, og derfor egnede investorer til å ta vår start-up til nye høyder. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet og vise resten av verden hva vi kan oppnå sammen, sier Tobias Drage Roti, adm. direktør i OmniMod.

Opphav og kilder: Element Logic

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047