23948sdkhjf

Entreprenørkjøp: Magnussen Eiendom AS kjøper Johan Eliassen & Sønner AS

Moderselskapet til Thore Magnussen & Sønn AS har kjøpt opp lokal entreprenør.

Magnussen Eiendom AS har kjøpt opp den lokale entreprenøen Johan Eliassen og Sønner AS:

Magnussen Eiendom AS på Limstrand eier blant annet Thore Magnussen & Sønn AS. Nå bekrefter selskapet at de har har kjøpt aksjene i Johan Eliassen og Sønner AS. Entreprenøren har 82 ansatte og en omsetning i 2021 på 159 millioner kroner.

Saken stod først i Lofotposten.

- I prosessen rundt dette oppkjøpet vil vi som overtakende selskap takke og berømme Helge Eliassen for den åpenhet og romslighet som han har vist oss. Ekstra gledelig er det derfor at både Helge og Klaus blir med og arbeider videre, sammen med oss, i Magnussen konsernet.

Begge fra Bøstad

Johan Eliassen & Sønner AS har tre ansatte og omsatte for 13 millioner i 2021. Firmaet er lokalisert i Bøstad, med samme postnummer som de nye eierne. Helge Eliassen er eier og daglig leder.

- Vi har overtatt virksomheten til en tradisjonsrik og meget veldrevet maskinentreprenørbedrift i Vestvågøy. Magnussen Eiendom AS har i lengre tid vært interessert i å utvide virksomheten gjennom strategiske oppkjøp i eget markedsområde, heter det i en pressemelding.

Eierne av konsernet Magnussen Eiendom AS, Marius Lindgaard og Ørjan Magnussen, er veldig fornøyd med å kunne overta selskapet til Helge Eliassen.

- I prosessen rundt dette oppkjøpet vil vi som overtakende selskap takke og berømme Helge Eliassen for den åpenhet og romslighet som han har vist oss. Ekstra gledelig er det derfor at både Helge og Klaus blir med og arbeider videre, sammen med oss, i Magnussen konsernet. Vi ønsker alle kunder i Johan Eliassen og Sønner AS velkommen til oss i Thore Magnussen og Sønn AS og skal gjøre vårt ytterste for å yte samme service og kvalitet som Helge og Klaus har gjort tidligere, heter det i pressemeldingen.

Kilde: Thore Magnussen & Sønn / Lofotposten

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093