23948sdkhjf

Lean Logistikk satser på systemimplementeringer

Lean Logistikk AS har hentet inn Andreas Bjørnhaug til å drive konsulentselskapets nye satsing på anskaffelser og implementering av logistikksystemer.

Andreas Bjørnhaug kommer fra stillingen som adm. direktør i Consafe Logistics AS og har mye erfaring med systemimplementeringer mot en rekke ulike bransjer, systemer og automasjonsløsninger.

Lean Logistikk AS har siden etableringen i 2016 gjennomført logistikkanalyser og forbedringsprosjekter. Konsulentselskapet utvider nå tjenestetilbudet med en dedikert satsing på anskaffelser og implementering av logistikksystemer.

– Vi har lang erfaring i å finne og gjennomføre prosessforbedringer hos våre kunder. Med dette som utgangspunkt vil man kunne oppnå store effekter ved å legge riktig systemstøtte på forbedrede prosesser. Derfor forsterker vi vår satsing  på systemimplementeringer, sier Gaute Hørlyk, daglig leder i Lean Logistikk AS.

Brenner for å optimalisere logistikken

For å drive denne satsingen har Lean Logistikk hentet inn Andreas Bjørnhaug som blir partner i selskapet.  Han kommer fra stillingen som adm. direktør i Consafe Logistics AS og har mye erfaring med systemimplementeringer mot en rekke ulike bransjer, systemer og automasjonsløsninger.

– Jeg brenner for å optimalisere logistikk, og ved kombinere de mulighetene moderne logistikksystemer kan tilby sammen med Lean Logistikk sine tjenester, er oppskriften gitt for å levere de beste prosjektene, mener Bjørnhaug.

Krever solid kunnskap om egne prosesser og potensialer

Lean Logistikk opplyser å tilby flere dedikerte tjenester innenfor systemimplementering, og det kommer til å vektlegges at en vellykket systemimplementering krever solid kunnskap om egne prosesser og potensialer før man tar valg om fremtidige logistikksystemer. I en pressemelding heter det at fremtidige kunder kommer til å dra stor nytte av den brede erfaringen som Andreas og konsulentselskapet totalt sett representerer, og deres metoder for å ta frem tiltaksplaner og forbedringer.

Kilde: Lean Logistikk

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094