23948sdkhjf

Ny bru på E6 i Ramfjord: Seks entreprenører ønsker å bygge

Seks vil bygge, fem kan videre, en skal stå igjen i mars 2023.

Fristen for å melde prekvalifisering til kontrakt K06 på E8 Sørbotn-Laukslett gikk ut 29.08.2022 klokken 12.00. Seks entreprenører har søkt om å bli prekvalifisert:

Fem kan gå videre

Statens vegvesen er nå i gang med å se gjennom all innlevert dokumentasjon, og skal vurdere om entreprenørene som har søkt er kvalifisert. Vurderingsgrunnlaget for hvem som blir kvalifisert, begrunnes i krav som er beskrevet i kapittel B2 «Krav til leverandørens kvalifikasjoner – anbudskonkurranse» i konkurransegrunnlaget for byggeprosjektet.

Entreprenørene som har søkt om prekvalifisering er:

• ALDESA Construcciones SA 
• Bertelsen & Garpestad AS
• China Communications Construction Company LtD (CCCC
• Hæhre Entreprenør AS 
• NCC Norge AS 
• Sichuan Road & Bridge Group Corp. LtD (SRBG)

Inntil fem inviteres videre

For denne konkurransen vil Statens vegvesen velge tre til fem kvalifiserte leverandører, som vil bli invitert til å gi tilbud og delta i forhandlingene. Dette skal forhåpentligvis være klart den 15.september.  For de entreprenørene som scorer høyest og som Statens vegvesen velger å ha med videre i anbudskonkurransen, sendes invitasjonene ut 15. september. Fristen for innlevering av entreprenørenes første tilbud er satt til 17. november.

Kontraktsignering i februar/mars 2023

Går alt som planlagt er målet å gjennomføre signering av kontrakt med valgt entreprenør i februar/mars 2023. Kontraktsutlysningen omfatter blant annet bygging av ca. 10 km ny E8 fra Sørbotn til Laukslett, hvor det skal etableres flere mindre konstruksjoner av bruer og kulverter. Ramfjorden krysses med en bjelkebro på ca. 870 meter, fundamentert på stålrørspeler. Det vil også etableres skredsikring i form av to skredvoller og andre mindre skredsikringstiltak. Sør på E8 i Lavangsdalen tett opp mot ved Sarastein skal eksisterende skredvoll forlenges, og det skal bygges en reinovergang over E8

Opphav og kilder: Statens vegvesen

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11