23948sdkhjf

Wee utvider med trucker fra Lonking

Avtalen som utstyrsleverandøren Wee.no inngikk med kinesiske Lonking tidligere i år er utvidet til også å omfatte leveranse av elektriske og dieseldrevne gaffeltrucker til det norske markedet.

Lonking Holdings Ltd. er ifølge WeeGruppen en av verdens største produsenter av anleggsmaskiner og -utstyr, og produserer årlig over 20.000 gravemaskiner og rundt 100.000 trucker.

– I tillegg til å øke sortimentet på proffgravere fra innstegsmodellen Lonking 6016 til større modeller på 2,5 og 3,5 tonn, slipper vi nå også elektriske og dieseldrevne motvektstrucker fra Lonking i Norge, opplyser maskinansvarlig Jan Sigurd Bakken i Wee.no.

Lonking produserer dieseldrevne motvektstrucker opp til 25 tonn, men Wee.no vil konsentrere seg om å tilby modeller med løftekapasitet fra 2 til 3,8 tonn. Det elektriske modellutvalget omfatter nyutviklede 3- og 4-hjulinger med løftekapasitet fra 1,6 til 3,5 tonn.

De vil bli tilbudt parallelt med truckene fra kinesiske Attack som Wee.no lenge har tilbudt.

Simon Meng, Lonkings salgssjef i Europa, fremhever at Wee.no har god kjennskap til det kinesiske systemet og kulturen, har gode fasiliteter, stiller tydelige krav og tenker langsiktig.

– Vårt felles fokus på service og ettermarked gjør at vi nå sender teknikere fra Kina til Norge for å sørge for god support, sier Meng, som legger til at Lonking ser frem til å slippe deres nye elektriske trucker på det norske markedet.

Opphav og kilder: WeeGruppen

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078