23948sdkhjf

Drammen: Utvider anleggshotellet til 176 rom

Anleggshotellet "Fjordbyen Innkvartering" er smekk fullt. Nå utvides kapasiteten i det ett år gamle anleggshotellet som tilbyr skreddersøm for bygge- og anleggsbransjen med 44 nye rom.

TUNG OVERNATTING: Fjordbyen Innkvartering har siden åpningen i fjor sommer hatt 132 rom. Nå økes antall til 176 rom på hotellet som ligger sentralt plassert på Odden på Brakerøya.

Mange av gjestene er engasjert i byggingen av det nye sykehuset i Drammen, og bor nesten på arbeidsplassen.

– Den fjerde boligriggen står klar. Utstyr, innredninger og alt som trengs er på plass om få dager. Da øker vi kapasiteten med 44 rom. Det vil hjelpe, sier daglig leder Ståle Gundersen i dagens pressemelding.

Gundersen planlegger for ytterligere vekst

Et gjerde skiller anleggshotellet fra sykehustomta. Der er aktiviteten sterkt økende. Før årsskiftet vil bygging av nytt sykehus gi arbeid til 1000 innenfor bygge- og anleggsbransjen.

Anleggshotellet er bygd med moduler satt sammen med tre boligrigger og en rigg for kjøkken, kantine og felles oppholdsrom.

– Vi har kapasitet i kantinen. Vi kan derfor øke romkapasiteten og tilby den samme gode servicen for ytterligere 44 gjester, sier Gundersen.

12 ansatte, 40 ulike kunder

Siden åpningen i fjor høst har Fjordbyen Innkvartering skapt 12 arbeidsplasser.

– Vi klarer økningen uten nye ansettelser. Flere hos oss vil få større stillingsandeler. Så får erfaringen vise om det holder, eller om vi må rekruttere. Presset på renhold vil øke, sier Gundersen som gleder seg over å ha kunder som stadig kommer tilbake.

Mange ulike bedrifter er engasjert i sykehusbyggingen. – Gjestene kan komme fra over 40 ulike bedrifter innenfor en periode på fire uker.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Fjordbyen Innkvartering

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094