23948sdkhjf

PostNord på veien for TV-aksjonen

For niende året på rad frakter PostNord alt materiell i forbindelse med den nasjonale dugnaden som går av stabelen søndag 23. oktober.

TV-aksjonen er avhengig av god logistikk for at alt materiell når frem til alle de 500 kommune- og byaksjonskomiteene over hele landet som jobber med mobilisering og synlighet.

TV-aksjonen 2022 går til Leger Uten Grenser og organisasjonen Drugs For Neglected Diseases Initiative (DNDi) som ble opprettet for deler av pengene som Leger Uten Grenser fikk i forbindelse med tildelingen av fredsprisen i 1999.

«Årets TV-aksjon skal bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone. Vi skal gi vaksiner, tilgang på livreddende medisiner og legebehandling. I samarbeid med forskningsorganisasjonen DNDi skal deler av TV-aksjonsmidlene også brukes til å utvikle medisiner mot glemte, dødelige sykdommer», skriver TV-aksjonen på sine nettsider.

PostNord bidrar for niende året på rad

Leder for TV-aksjonen, Vibecke Østby, verdsetter PostNords engasjement og er svært glad for at selskapet har vært en trofast samarbeidspartner for TV-aksjonen siden 2014.

– PostNord er en viktig og god partner vi setter pris på å ha med på laget. De leverer på kvalitet og tid og det rapporteres om korrekte og svært hyggelige leveranser over hele landet. PostNord leverer stort og smått i hver krik og krok av vårt langstrakte land og det passer perfekt med TV-aksjonen som også er helt lokal og skjer der folk bor, sier hun.

Maria Korban, direktør i kommunikasjon- og markedsavdelingen i PostNord, sier de er stolte av å være med i en av landets viktigste dugnader.

– Som et av Norges største transportører er det hyggelig og kunne frakte alt materiellet til alle deler av landet og bruke vår kompetanse på både logistikk og utlevering av varer, sier hun.

Korban legger til at det har vært et stort engasjement rundt nødhjelpssendingene til Ukraina som PostNord gjør i samarbeid med det ukrainske postvesenet og håper at engasjementet rundt årets TV-aksjon er like stort for å bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer.

Kilde: PostNord, Blimed.no, DNDi

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Lia Hytte og Bygdeservice AS: - Det er dette som er anleggstraktor, mener Stig Løkken
11 måneder traktor-race i 2022: John Deere hårfint foran Valtra!
Utnyttelsesgrad 200 prosent! Havarikommisjonen er på sporet av Tretten bru
Stjålet: To fullastede Kingsrød-traller med last til millioner
Tessta G-Trench AS: Når arbeidet er som å legge fiber i smør
Oppdatert med novembertall: Lastebiler over 16 tonn - "alternative" drivstoff
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.094