23948sdkhjf

Scanlift Maskin: Denne åpner et nytt segment for oss

Bobcat-sjefen i Scanlift Maskin AS legger ikke skjul på entusiasmen over den nye teleskoplasteren.

Lasse Aalberg, produktspesialist Bobcat i Scanlift Maskin AS, er storfornøyd med å endelig få vise den nye Bobcat TL 25.60 for anleggssegmentet på Bauma 2022. Årsaken er enkel:

- Den kommer inn i parkeringshus med en høyde på 1,93 meter.

Det er selvsagt flere grunner til at det er en interessant maskin, den løfter 5,9 meter, er kun 1,84 meter bred og enda flere grunner viser han i førerhytta. Gulvet er så lavt at du går «rett inn». Det er flere gjennomtenkte finesser også, som egen holder til mobil, to-veis regulering av rattet, dokumentholder bak setet. Styrespaken, som omtales som smartspak, har flere smarte funksjoner, som skufferisting på egen knapp. 

– Denne åpner faktisk et nytt segment for oss, kommenterer Lasse, og hentyder tilbake til de kompatke målene.

Her er strøm og hydraulikk lagt skjult i bommen. Motoren er på 74 hester lager Doosan/Bobcat selv og oppfyller steg V-kravene.

Servicevennligheten er kanskje selvsagt på en så lav maskin og Bobcat har samlet både dieselfylling, hydraulikkfylling og hydraulikkvindu bak. Batteriet er flyttet foran og ligger i en egen luke som er lett å komme til. Lyspakke med LED-lys er på plass. Nå gjenstår det bare å få maskinen til Norge, noe som skal skje i første kvartal 2023 i følge importøren.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125