23948sdkhjf

RG Ekspert og Nasta signerte kontrakt på 4 el-gravere

RG Ekspert har allerede flere elektriske maskiner fra Nasta, nå har de bestilt fire til.

RG Ekspert AS signerte kontrakt på 4 elektriske maskinnyheter på Hitachi stand under Bauma 2022, i følge en pressemelding fra Nasta.

Flere maskinkjøpere har signert kontrakt på ny Hitachi-maskin under Bauma og ekstra hyggelig for Nasta ble det når storkundeansvarlig Nils Arve Norendal under avslutningsdagene kunne melde at RG Ekspert AS har besluttet å investere i flere utslippsfrie maskiner fra Hitachi.

Fire stk ZX135US-7E

Selskapet har allerede elektriske gravemaskiner fra Nasta i 8 og 16 tonns klassen, og etter en visning av de nye utslippsfrie maskinene på lørdag, besluttet RG Ekspert å signere hele fire ZX135US-7E.

Både kabel og batteri

Modellen har en batteripakke på 198kWt, men kan også kjøres direkte på kabel med 400V. Med mulighet for CCS hurtiglading under lunsjpausen kan maskinen kjøres hele dagen.

Handelen med RG Ekspert ble feiret med bobler i glassene, og daglig leder i RG Ekspert, Kjell Sæter, var fornøyd med besøket på Hitachi standen.

- Rental Group jobber kontinuerlig for det grønne skiftet, og disse fire nye Hitachi 135 batteridrevne el-maskinene blir et etterlengtet bidrag til den voksende etterspørselen innen nullutslipp-maskiner. Vi er glade for dette tilskuddet i modellrangen og ser frem til et videre godt samarbeid med Nasta», avslutter Sæter.

Opphav og kilder: Nasta

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079