23948sdkhjf

Sandvik: Ny topphammerrigg skal være mer produktiv

Nye Dino DC420Ri er fullstendig redesignet og erstatter Sandviks forrige bestselger i segmentet.

Sandvik Mining and Rock Solutions lanserer ny topphammerrigg og lover mer produktivitet og bærekraft:

Designet spesielt for bore- og sprengningsentreprenører vil den redesignede Dino DC420Ri erstatte sin velkjente forgjenger, Dino DC410Ri som var en av bestselgerne i segmentet. Likevel var det på tide med en oppgradering skriver produsenten.

Sandivk skriver selv at forgjengeren har det største dekningsområdet i sin klasse. Det og den kraftige borhammeren vil bestå, men i tillegg vil den nye Dino DC420Ri ha en bredere undervogn for forbedret stabilitet og en kraftig Stage V-motor for lavere utslipp, sammen med en stangskifter karusell og ett-hulls automatikk for økt produktivitet.

Salget har allerede startet, med levering i slutten av 2022, skriver Sandvik Norge AS.

En ny syv-tommers berøringsskjerm er på plass og et kontrollsystem og skjermer med samme utseende og følelse som Sandvik-boreriggene Commando DC130Ri og DC300Ri. Drillnavigasjonssystemet er oppdatert til TIMi-versjonen og de elektriske systemene har blitt redesignet for å forbedre den generelle robustheten og påliteligheten.

Fremtidige systemoppdateringer vil også inkludere et åpent grensesnitt for overføring av 3D-data til tredjepartssystemer for formål som boring og sprengningsplanlegging eller produksjonskontroll.

Opphav og kilder: Sandvik Norge AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078