23948sdkhjf

Nellemann Machinery overtar HF Maskin Teknikk

HF Maskin Teknikk AS blir en del av Nellemann Machinery i Norge og vil videreføre sin virksomhet i Askim:

Oppkjøpet er i tråd med konsolideringen som har skjedd i produsentleddet, står det i pressemeldingen fra Nellemann Machinery. For to år siden overtok Kärcher Max-Holder-fabrikken og samlet satsningen på kommunalteknikk i Holder sin nye fabrikk i Reutlingen i Tyskland. Les mer om HF Maskin Teknikk og Kärcher her.

Kjetil Nilsson sier redskapsbærerporteføljen fremover vil være fra en kompakt 26 hestekrefters redskapsbærer til en 130 hestekrefters maskin skreddersydd for tøffe og tunge oppgaver.

– I tillegg vil vi levere en komplett portefølje bestående av feie- og sugemaskiner fra 0,5 m2 til 6 m3. Vi kan nå levere en av bransjens mest komplette porteføljer. Det kombinert med spesialkompetanse, gjør at vi har store forhåpninger til året som kommer, sier Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery Norge.

Fullverdig familiemedlem fra 1. januar

HF Maskin Teknikk ble etablert i 2016, og har vokst kraftig siden den gang. I dag er bedriften en viktig aktør i bransjen for leveranser til kommuner, entreprenører, anleggsgartnere, eiendomsbesittere og borettslag i hele landet. Henrik Fremstad, som får ansvaret for Kärcher salg og produkt i Nellemann Machinery, sier at salget av virksomheten er en viktig del av vekstambisjonene.

– Nå får vi en sterk eier som lar oss videreutvikle driften for videre satsning. Vi har over noen år etablert et godt samarbeid, og vi ser derfor frem til å bli et fullverdig medlem av Nellemann-familien fra 1. januar. Frem til det blir det en glidende overgang, sier han.

Strategisk viktig oppkjøp

Kjetil Nilsson sier HF Maskin Teknikk har gjort en meget god jobb som forhandler av Holder.

– HF Maskin Teknikk sine kunder vil følges opp akkurat som før, men under et annet navn. Oppkjøpet er strategisk viktig for å understøtte satsningen på Kärcher Municipal og Holder redskapsbærere med flere dyktige medarbeidere, avslutter han.

Opphav og kilder: Nellemann Machinery

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094