23948sdkhjf

The Coring Company hjelper Mesta i grunnen

Med spesialsoftware for grunnundersøkelser har The Coring Company fått snøret i bånn hos Mesta.

The Coring Company seiler i medvind. Den norske teknologibedriften utvikler digitale løsninger for entreprenør- og gruveindustrien, og lanserte tidligere i år sin nye software, Sample Control System (SCS). Det er spesielt tilpasset arbeid med grunnundersøkelser, og nå har The Coring Company inngått avtale om å teste produktet med Mesta, et av Norges største entreprenørselskap. I en pressemelding sier begge parter at entreprenørbransjen får et kraftig verktøy for å redusere risiko, kostnader og CO2-avtrykk ved feltarbeid.

Treffer godt

CEO (og gründer) i The Coring Company, Frida Vonstad, mener at avtalen med Mesta betyr at produktet SCS Construction treffer markedet godt.

– Vi er svært fornøyde med å få en aktør som Mesta i vår kundeportefølje. Gjennom SCS Construction tar vi sikte på å dekke et stort behov for digitalisering innen entreprenørbransjen. Vår digitale løsning for planlegging, risikokartlegging og optimalisering vil bidra til bedre oversikt og lavere risiko i feltoperasjoner, sier Vonstad.

Entusiastisk testing

Mesta har et mål om å bli bransjens digitale mester og anleggsleder grunnundersøkelser i Mesta, Ole Divino Randmæl, er entusiastisk når SCS Construction nå skal testes ut.

– Mesta Grunnundersøkelser ser et stort potensial i å digitalisere både data og arbeidsflyt i geotekniske grunnundersøkelser. Vi er spente på å få testet ut løsningen til The Coring Company, og vi tror at digitalisering av en større del av verdikjeden vil være med på å forbedre både produksjonsprosesser og leveranse, sier Randmæl.

Opphav og kilder: pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094