23948sdkhjf

The Coring Company hjelper Mesta i grunnen

Med spesialsoftware for grunnundersøkelser har The Coring Company fått snøret i bånn hos Mesta.

The Coring Company seiler i medvind. Den norske teknologibedriften utvikler digitale løsninger for entreprenør- og gruveindustrien, og lanserte tidligere i år sin nye software, Sample Control System (SCS). Det er spesielt tilpasset arbeid med grunnundersøkelser, og nå har The Coring Company inngått avtale om å teste produktet med Mesta, et av Norges største entreprenørselskap. I en pressemelding sier begge parter at entreprenørbransjen får et kraftig verktøy for å redusere risiko, kostnader og CO2-avtrykk ved feltarbeid.

Treffer godt

CEO (og gründer) i The Coring Company, Frida Vonstad, mener at avtalen med Mesta betyr at produktet SCS Construction treffer markedet godt.

– Vi er svært fornøyde med å få en aktør som Mesta i vår kundeportefølje. Gjennom SCS Construction tar vi sikte på å dekke et stort behov for digitalisering innen entreprenørbransjen. Vår digitale løsning for planlegging, risikokartlegging og optimalisering vil bidra til bedre oversikt og lavere risiko i feltoperasjoner, sier Vonstad.

Entusiastisk testing

Mesta har et mål om å bli bransjens digitale mester og anleggsleder grunnundersøkelser i Mesta, Ole Divino Randmæl, er entusiastisk når SCS Construction nå skal testes ut.

– Mesta Grunnundersøkelser ser et stort potensial i å digitalisere både data og arbeidsflyt i geotekniske grunnundersøkelser. Vi er spente på å få testet ut løsningen til The Coring Company, og vi tror at digitalisering av en større del av verdikjeden vil være med på å forbedre både produksjonsprosesser og leveranse, sier Randmæl.

Kilde: pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Lia Hytte og Bygdeservice AS: - Det er dette som er anleggstraktor, mener Stig Løkken
11 måneder traktor-race i 2022: John Deere hårfint foran Valtra!
Utnyttelsesgrad 200 prosent! Havarikommisjonen er på sporet av Tretten bru
Stjålet: To fullastede Kingsrød-traller med last til millioner
Tessta G-Trench AS: Når arbeidet er som å legge fiber i smør
Oppdatert med novembertall: Lastebiler over 16 tonn - "alternative" drivstoff
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.078