23948sdkhjf

Nor Lines kjøper Kyst 1 i Bergen

Nor Lines Norway AS – som fra før har 11 egne terminaler i tillegg til en lang rekke agenter – hevder å forsterke sin posisjon som ledende innen kystlogistikk gjennom oppkjøpet av Kyst 1 AS i Bergen.

Nor Lines kjøper 100 prosent av aksjene i Kyst 1 AS som etterhvert vil endre navn til Nor Lines Bergen AS.

– Kyst 1 har siden 2019 vært agent for Nor Lines i Bergen, men tiden er nå moden for å ta dette gode partnerskapet videre ved å integrere selskapet fullt og helt i Nor Lines-familien, sier Oddgeir Hepsø (bildet), daglig leder i Nor Lines Norway AS.

– Vi har ambisjoner om å være ledende innen kystlogistikk, og har allerede i dag en sterk tilstedeværelse med både terminaler og agenter, samt ansvaret for all frakt på Hurtigruten og Havila i tillegg til morselskapets egne skip, fortsetter han.

Vinn-vinn

Kyst 1 ble etablert i 2009 av Jan Johansen og Randi Sivertsen og Johansen vil inntil videre fortsette som daglig leder. Selskapet bistår med sjøfrakt, landtransport, fortolling og lagerservice og har 15 medarbeidere.

– Vi er glade for at Nor Lines med sin kystsatsing kan integrere våre tjenester og arbeidsplasser i sitt nettverk på denne måten. Dette er vinn-vinn for våre kunder, for næringslivet langs kysten og for våre medarbeidere, sier Johansen.

– Vi trenger et tett og nært samarbeid med aktører langs kysten. Det er viktig for kundene med lokal tilstedeværelse og derfor er kjøpet av Kyst 1 viktig for oss, avslutter Oddgeir Hepsø.

Partene har blitt enige om å ikke omtale salgssummen, utover å si seg tilfredse med transaksjonen som er ventet gjennomført rundt årsskiftet.

Kilde: Nor Lines

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
E6 Roterud – Storhove: Nye Veier, Lillehammer og Gjøvik er blitt enige
Ny tjeneste fra SVV: Reality-bilder fra norske døgnhvileplasser
TM for 20 år siden: Hvor ble snutebilene av?
DB Schenker etablerer nordisk fraktknutepunkt på OSL
Øveraasen med flere vinternyheter
Nestenulykker hver dag på rv. 3: Få bryr seg om nedsatt hastighet
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.094