23948sdkhjf

Nor Lines kjøper Kyst 1 i Bergen

Nor Lines Norway AS – som fra før har 11 egne terminaler i tillegg til en lang rekke agenter – hevder å forsterke sin posisjon som ledende innen kystlogistikk gjennom oppkjøpet av Kyst 1 AS i Bergen.

Nor Lines kjøper 100 prosent av aksjene i Kyst 1 AS som etterhvert vil endre navn til Nor Lines Bergen AS.

– Kyst 1 har siden 2019 vært agent for Nor Lines i Bergen, men tiden er nå moden for å ta dette gode partnerskapet videre ved å integrere selskapet fullt og helt i Nor Lines-familien, sier Oddgeir Hepsø (bildet), daglig leder i Nor Lines Norway AS.

– Vi har ambisjoner om å være ledende innen kystlogistikk, og har allerede i dag en sterk tilstedeværelse med både terminaler og agenter, samt ansvaret for all frakt på Hurtigruten og Havila i tillegg til morselskapets egne skip, fortsetter han.

Vinn-vinn

Kyst 1 ble etablert i 2009 av Jan Johansen og Randi Sivertsen og Johansen vil inntil videre fortsette som daglig leder. Selskapet bistår med sjøfrakt, landtransport, fortolling og lagerservice og har 15 medarbeidere.

– Vi er glade for at Nor Lines med sin kystsatsing kan integrere våre tjenester og arbeidsplasser i sitt nettverk på denne måten. Dette er vinn-vinn for våre kunder, for næringslivet langs kysten og for våre medarbeidere, sier Johansen.

– Vi trenger et tett og nært samarbeid med aktører langs kysten. Det er viktig for kundene med lokal tilstedeværelse og derfor er kjøpet av Kyst 1 viktig for oss, avslutter Oddgeir Hepsø.

Partene har blitt enige om å ikke omtale salgssummen, utover å si seg tilfredse med transaksjonen som er ventet gjennomført rundt årsskiftet.

Opphav og kilder: Nor Lines

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062